banner388
banner390
banner410
banner408

Hızlı Çözüm Atakum Belediyesi'nde

Atakum Belediyesi Turuncu Masa Çözüm Merkezi bünyesinde çalışan profesyonel ekiple vatandaşlar belediye içerisinde kapı kapı dolaştırmadan sorunlarını hallediyor.

banner269

Hızlı Çözüm Atakum Belediyesi'nde

Atakum Belediyesi Turuncu Masa Çözüm Merkezi bünyesinde çalışan profesyonel ekiple vatandaşlar belediye içerisinde kapı kapı dolaştırmadan sorunlarını hallediyor.

30 Mayıs 2019 Perşembe 18:59
Hızlı Çözüm Atakum Belediyesi'nde

Atakum Belediyesi bünyesinde vatandaşlara etkili hizmet sunabilmek ve sorunlara en hızlı şekilde müdahale edebilmek amacıyla faaliyet gösteren Turuncu Masa Çözüm Merkezi vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Hafta içi her gün Atakum Belediyesi'nin giriş katında profesyonel bir ekip tarafından karşılanan ve talepleri dinlenen vatandaşların tüm işlemleri anında ilgili birimlere aktarılıyor. Tüm istek, şikayet ve sorunların kayıt altına alındığı merkezden günde yüzlerce vatandaş faydalanıyor.

Atakum Belediyesi girişinde yüzyüze iletişimin dışında telefonla ve online olarak da vatandaşlar anında belediye birimlerine ulaşabiliyor. 444 40 55 ile 439 1 333 numaralı telefonlardan ve Atakum Belediyesi'nin sosyal medyadaki resmi hesaplarından taleplerini ve düşüncelerini ileten vatandaşlara anında geriye dönüş sağlanıyor. Hızlı ve etkili bir iletişim için vatandaşların mesajlarını değerlendiren ekipler, ilgili birimlerle gerekli koordinasyonu sağl ayıp vatandaşların belediye binasına gelmesine gerek kalmadan sorunları çözülüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Farklı görüş 2019-05-31 13:48:21

Ver parayı herkes senin için kapı kapı dolaşır 6 ayda armutun sapı üzümün çöpü diye ruhsat veremeyen belediye işleri kolaylaştırmış demeyin bide

Avatar
Timur 2019-06-01 01:31:11

Siz ilk önce sırtınızdaki iyi parti yönetimini atın ondan sonra çözüm bulmaya bakın sayenizde iyi parti samsun yönetimi sizden daha fazla sağda solda ben samsun iyi parti meclis üyesiyim diye garibanın ekmeğiyle oynamaya çalışiyor herkezi işten çıkarın iyi parti adamlarını ise almaya çalışıyorlar Allahın sopası yokki kendi elimle iyi partiye ve chp ye verdiğimiz ailece oylar ellerimiz kırılsa dı keşke vermiyeydik ama bu da geçer bu 5 yılda biter Allahın izniyle

Avatar
Fatma Nur Kerimoğlu 2022-05-02 23:19:54

Esenevler mahallesi 366.sokaktaki üçgen parka çardak ve basket sahası talep ediyoruz ayrıca toprak sahamız çok kötü durumdadaha önce talep ettiğimiz halde yapılmadıgereğinin yapılmasını arz ederim