banner388

Hikmet Yeşilyurt'tan O İddialara Tepki

Aydınlık Gazetesinin Adil Öksüz'ün Samsun Yeşilyurt Limanından kaçtığını iddia eden haberine Yeşilyurt Şirketi Yetkilisi Hikmet Yeşilyurt'tan da tepki geldi.

Hikmet Yeşilyurt'tan O İddialara Tepki

Aydınlık Gazetesinin Adil Öksüz'ün Samsun Yeşilyurt Limanından kaçtığını iddia eden haberine Yeşilyurt Şirketi Yetkilisi Hikmet Yeşilyurt'tan da tepki geldi.

27 Mart 2017 Pazartesi 14:30
Hikmet Yeşilyurt'tan O İddialara Tepki

Samsun Haber - Aydınlık Gazetesi pazar günü yayınladığı haberde, AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş'ı, İlkadım Belediye Başkanı AK Partili Erdoğan Tok'u ve Samsun'daki Yeşilyurt Liman İşletmesini, 'Adil Öksüz'ü kaçırmakla' suçlamıştı. Bu habere bir tepki de Yeşilyurt Şirketi Yetkilisi Hikmet Yeşilyurt'tan geldi.

Yeşilyurt Demir Çelik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Yeşilyurt, Adil Öksüz'ün Yeşilyurt Limanından kaçırıldığına dair çıkan haberlerin asılsız olduğunu, haberi yayınlayan gazete hakkında dava açacaklarını, benzer iddiaların daha öncede gündeme geldiğini söyleyerek, "İddialar daha önce gündeme geldiğinde gülüp geçmiştik. Bizim üstümüzden prim yapmasınlar diye de fazla dikkate almamıştık. Bu haber gerçekle uzaktan yakından ilgisi olmayan, olmayan bir şeyi varmış gibi göstermeye yönelik çirkin bir iftiradır. Tüm yasal haklarımızı kullanacağız. Bu gibi haberlerin ortalığı bulandırmak için bilinçli olarak çıkarılıyor. Ülkemiz çok önemli bir süreçten geçiyor. 20 gün sonra yeni anayasa için referandum yapılacak. Bu asılsız haberin Cumhurbaşkanımızın yarın gerçekleştireceği Samsun mitingi öncesi çıkması da manidardır" dedi.

"ADI AYDINLIK GAZETESİ AMA..."

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, ise hakkında yapılan bu iddialar karşısında şu açıkalmada bulundu: "Adı Aydınlık olan ancak yaptığı habercilikle meslek ve insan hakları ilkelerini ayaklar altına alan bir gazetenin bugünkü sayısında gerçek dışı bir haber yapılmıştır. Terör örgütü üyesi Adil Öksüz'ü evimde sakladığım, mobese kayıtları olduğu ve savcılığa ifade verdiğim yazılmıştır. Başsavcılık açıklama yaptı. Haberin tümüyle gerçek dışı ve kurgu olduğu ortaya çıkmıştır. Aksini iddia eden bir gazete mobese kayıtlarını ve savcılık ifade tutanağını ortaya koymalıdır. Adalet önünde hesap verecekler" 


Kaynak: Hedef Halk Gazetesi /Ergin Caner CABBAR

Son Güncelleme: 28.03.2017 13:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.