banner388
banner390
banner410
banner408

Her şey daha temiz bir İlkadım için

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, temizlik personeli ile bir araya gelerek toplantı yaptı.

banner269

Her şey daha temiz bir İlkadım için

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, temizlik personeli ile bir araya gelerek toplantı yaptı.

25 Şubat 2020 Salı 20:05
Her şey daha temiz bir İlkadım için


Başkan Demirtaş, temizlik personeline seslendi. Derebahçe Temizlik İşleri Şantiyesinde belediye başkan yardımcıları ve birim amirlerinin de bulunduğu toplantıda daha yaşanılabilir bir İlkadım için temzilik personellerine büyük görev düştüğünü vurguladı. Daha titiz olunmasının altını çizen Demirtaş, “İlkadımımızı hep birlikte temiz tutalım. Sahada olalım. Vatandaşlarımızı dinleyelim. Sizin yaptığınız işin farkındayız. Sizler sadece görev alanınızla ilgili inisiyatif almayın. Diğer birimlerle koordineli çalışalım. Eksikliğini gördüğünüz herhangi bir durumu hemen ilgililere iletin. Bir ekip ruhuyla hareket edelim. Sadece işimiz temizlik deyip geçmeyelim. Öyle bir düşünceye de kapılmayalım. Birlikte ekip ruhuyla davrandığımızda başaramayacağız hiçbir şey yoktur. Bu konuda halkımızın da çevre temizliği konusunda belediyemize, temizlikle sorunlu personellere gerekli hassasiyeti göstererek yardımcı olmalarını istiyorum. İlçemizin temizliği için özverili çalışan tüm mesai arkadaşlarımıza verdiği emekten dolayı teşekkür ederim.” dedi.

Anahtar Kelimeler:
IlkadımSamsunSamsunhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Akif 2020-02-25 22:25:17

Sabah 6 da çöp kamyonu istemiyoruz sokaklarda sayın başkanım 50 kez şikayet ettik yine sabahın köründe dangir dungur savaş sahası gibi sokak hele o Iveco varya düşman başına

Misafir Avatar
GENÇ 2020-02-26 12:08:26 @Akif

aynn öyle..millet uyuyor hiç sessiz sedasız hareket yok...insaf yahu

Beğenmedim! (0)
Avatar
İç_Mimar 2020-02-26 00:12:47

Hançerli Mh. Abbasağa Sk. üzerinde bulunan ve kullanılmayan ucube bir konutun çatısına, komşu apartmandan atılan çöplerin toplanması ve sorumlulara gerekli işlemlerin yapılması için defalarca yaptığımız ihbarlar ciddiye alınmıyor. Yine aynı sokak pislikten geçilmez vaziyette. Birçok salgın hastalığın kol gezdiği ve insan hayatını tehdit ettiği şu günlerde fazladan önlem almak bir kenara dursun, rutin temizlik işleri bile yapılmıyor. Sokakları temizlemekle görevli olan kişiler, ekipmanlarını apartmanların kör noktalarına bırakıp kıraathanelerde vakit geçiriyor. İlkadım Belediyesi nerede? Vatandaştan alınan "Çevre ve Temizlik Vergisi" ne için kullanılıyor? Esnafın, hukuksuz sokak işgallerini anlatmaya gerek bile yok. O sarayınızdan çıkıp, ilçenin haline bir göz atın.

Avatar
Murat 2020-02-25 21:28:52

İlyas koy pazar yeri asfalt köstebek yuvası sadece orası değil kisla mah yolları koy yolundan beter madem hizmet veremeyecktiniz niye aday oluyorsun kardeşim

Avatar
taner 2020-02-26 12:59:21

derebahçe şantiye yolu çukur değil resmen fay hattı yarıkları var. Sayın Başkanım Allah rızası için yaptırın rıca ediyoruz. araçta alt takım kalmadı.