banner388

Her şey daha temiz bir İlkadım için

İlkadım Belediyesi, cadde ve sokaklara modern çöp kovaları yerleştiriyor.

Her şey daha temiz bir İlkadım için

İlkadım Belediyesi, cadde ve sokaklara modern çöp kovaları yerleştiriyor.

27 Şubat 2020 Perşembe 19:09
Her şey daha temiz bir İlkadım için


Şehrin temizliğine ve estetik görünümüne önem verdiklerini dile getiren İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, "İlçemizde eskiyen çöp kutular sökülerek yenileriyle değiştirilirken, bir yandan da yeni çöp kovaları monte ediliyor. Belli aralıklarla yerleştirilen kovalar caddelerin temizliğine ayrı bir önem katıyor. Kaldırımlara vidalarla sabitlenen kutuların içinde biriken çöpler, gün içinde sık sık boşaltılarak, toplama merkezine taşınıyor. Daha temiz ve daha yaşanılabilir bir İlkadım için yürüttüğümüz temizlik çalışmalarına vatandaşlarımız da destek vermeli. Özellikle çöp dökme saatlerine riayet etmelidir. Bu husus ilçemizde yürütülen temizlik konusunda son derece önemlidir. Kararlılıkla sürdürdüğümüz çalışmalara verilecek destek, ‘temiz bir İlkadım’ hedefine bir adım daha yaklaşmamızı sağlayacaktır" dedi.
 

Anahtar Kelimeler:
IlkadımSamsunSamsunhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mağdur vatandaş 2020-02-27 23:05:32

Temizlik imandan gelir sayın başkanım Derebahçe bir cadde var ara sokaklarda araçlarla değil yaya olarak yürünmüyor bir çözüm olabilirmi çukur yerlere asfalt görevlileri küreklerle dolgu yapıyorlar çözüm olmuyor saygılar