banner388
banner390
banner410
banner408

Her kulaç bir umut oldu

Otizmli çocuklar, Atakum Olimpik Yüzme Havuzunda yüzme konusundaki yeteneklerini sergiledi.

banner269

Her kulaç bir umut oldu

Otizmli çocuklar, Atakum Olimpik Yüzme Havuzunda yüzme konusundaki yeteneklerini sergiledi.

28 Nisan 2017 Cuma 09:49
Her kulaç bir umut oldu

Samsun Haber - Nisan ayının Otizm farkındalık ayı olması sebebiyle, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün koordine ettiği “Her Kulacım Bir Umut” adlı proje kapsamında Varyant Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri için Atakum Olimpik Yüzme Havuzunda yüzme yarışması organize edildi.

27 Nisan Perşembe günü düzenlenen yarışmada otizm rahatsızlığı bulunan çocuklar ile çeşitli engelleri bulunan çocuklar yüzme konusundaki yeteneklerini sergiledi. Etkinlikte Atakum Kaymakamı Turan Atlamaz, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’nın eşi Fatma Taşçı da öğrencileri yalnız bırakmadı.

Organizasyon esnasında kollarından engelli olan Nisanur Çalık’ın performansı izleyicilerden büyük alkış aldı. Eğlenceli bir ortamda gerçekleşen yarışmada öğrenciler ödüllerini protokol üyelerinin elinden aldı.

Yasir BABA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.