banner388
banner390
banner410
banner408

Hayati Tekin'den felaket senaryosu!

31 Mart yerel seçiminin ardından basın toplantısı düzenleyen Millet İttifakı Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hayati Tekin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

banner269

Hayati Tekin'den felaket senaryosu!

31 Mart yerel seçiminin ardından basın toplantısı düzenleyen Millet İttifakı Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hayati Tekin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

06 Nisan 2019 Cumartesi 12:33

31 Mart yerel seçimin ardından Hayati Tekin önemli açıklamalarda bulundu. Düzenlediği basın toplantısında Erhan Usta'ya yüklenen Tekin, Türkiye'nin hazırlanmakta olan 'Felaket Senaryosu' hakkında açıklamalarda bulundu.

Hayati Tekin konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"AK parti'nin üzerinden 2019-2020 yılında büyük bir ekonomik felaket geçecek. Tabi bu halkımızın üzerinden geçecek. Bu manada çok yara alacak olan AK Parti şimdiden hatta 24 Haziran seçimlerinde önlem almıştır. Bu önündeki fırtınadan sonra yediği darbeyi yine Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan dönemi iyiydi bakın halkım o güne dönüyoruz diyerek Recep Tayyip Erdoğan etrafını komple tasfiye ederek o tekerleğin üstüne binerek yürüme sevdasına girecek. Tutacak veya tutmayacak bu AK Parti'nin bir projesidir. Bugün Davutoğlu, Gül hatta menzil tarikatı dahil hiçbiri Erdoğan'dan izin almadan tuvalete gidemez bırakın parti kurmayı. Öyle bir tehlikeyi görse bugün onları bertaraf eder Cumhurbaşkanı Erdoğan. O güne hazırlamasının sebebi o tekerleğin üstüne binerek kendini yenileyecek ve mevcut kadrolarını silip onların üzerinde kurduğu 1-2 sene önceki tezgahtır."

Erhan Usta ile Mustafa Demir birlikte mi devam ediyor sorusuna ilişkin Hayati Tekin:

"Neticesi budur, ben size söylüyorum. Erhan Usta'nın yapısı ile AK Parti'nin yapısı bir şekilde birleşip kesişecektir. Proje devam etmektedir kısacası. Bu proje ileriye dönük bir senaryodur. Oynanmak istenen budur. Kul kurar kader güler. Başarılı olurlar olmazlar onu bilmiyorum. Hatta bu projenin arkasında İngilizler, İsrailliler, Amerikalılar vardır. Bu uluslararası bir projedir, önümüzdeki dönemde sergilenecektir."

HALKI UYANDIRIYORUM

"Ben halkı uyandırıyorum. Halk bu oyuna gelirse bu zokayı yutarsa o zaman 2023, 2033 eder. Ama düşünce, anlayış ülkenin yönlendirilmek istendiği kanal o veya bu şahıslar üzerinden yine devam eder, oyun budur. Netice itibari ile bakıldığı zaman Türkiye'yi Avrupa'dan uzaklaştırıp orta doğu ülkesi yapar, Türkiye'yi geriye götürür, ekonomik olarak bitirir. Bizim bir zamanlar 132 milyar dolar dediğimiz borç 500 milyar dolara varmıştır. Kımıldayamayacak hal kalmamıştır. O borcun 2019-2020 sıcak ödemeleri vardır. Bu borçlar yapılırken hiçbir şekilde üretim ve sanayi artışına gidilmemiş. Dolar 1 kuruş arttığında bile harcanan o kadar borcun tedbir olarak geri getireceği veya doların artışını engelleyeceği hiçbir argüman bırakılmamıştır. Türkiye tamamen borca sokularak kımıldayamaz bir hale getirilmiştir. Buna tedbir alması gereken bugünün hükümeti iken bu işi yapan yine bugünün hükümetidir."
 

Son Güncelleme: 06.04.2019 17:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemalettin Özcan 2019-04-06 12:43:27

Bunun neresi felaket seneryosu Allahaskina? Sn Tekin doğruları söylüyor. Siz şimdi buluyorsunuz ama bu günleri bile çok arayacaksiniz.
Geleceğinize ve dalga gececeginize sizi biraz düşünmeye davet ediyoruz.
HERSEYİ DİSARİDAN İTHAL EDEN VE URETMEYEN BİR ULKENİN SONU ELBETTE Kİ FELAKET OLUR.Sizler anlayamiyorsaniz osuzin sorununuzdur.

Avatar
Memduh 2019-04-06 13:08:35

Son derece mantıklı zira Ak parti kendi içinde çatışacak duruma geldi. Aileler birbirini yiyor içeride. Pelikancılar desen ayrı mevzu.

Avatar
Aydınlık_yarinlar 2019-04-06 13:57:52

Söyledik anlattik Erhan Usta akp nin tuzagidir Samsun'u kaybetmemek icin aday gosterilmistir dedik etmeyin gitmeyin dedik ama yine zokayi yuttunuz.Rek is yeri var mi Samsun'da nerde demir celik nerde azot nerde tütün.Turkiye'de issizligin en cok oldugu ilk Samsun siz hala ampul deyin durmak yok soymaya devam.Merkez ilceler akp ye oy vermiyor vezirkoprunun carsambanin bafranin ve koylerinin oylariyla buyuk sehir belirleniyor.Bu nasil bir adaletsizliktir.

Avatar
Ahmed Arif 2019-04-06 15:44:04

Bu konuşmayı bir yere not edin aşağıda abuk sabuk yorum yapanlar. Yarın öbür gün bir şeyler bi tarafınıza kaçtığında yandım Allah demeyin...

Avatar
Cüneyt 2019-04-06 14:15:50

Keşke senin ört bas ettiğin şeyler gün yüzüne çıksa mesela
Tekkeköy başkanlığı döneminde yaptığın mesela

Avatar
550655 2019-04-06 14:54:51

Totosundan felaket tellallığı yapıyor,biz buna hazmedememe diyoruz,ne olacaktı sen gelecektin yada agababalarin gelecekti de felaketimi engelleyecekti,,,hadi işinize hadiii

Avatar
Elli5 2019-04-06 15:55:08

Atmaa Ziyaaa

Avatar
Emekli 2019-04-06 16:32:03

Bu gün seçim olsa yine oyum erhan ustayadır biz parti gözetmeyiz adama oy veririz