banner388

Hayati Akbaş, Aleyhinde Haber Yapan İnternet Sitelerine Teşekkür Etti

Yapmış olduğu birbirinden başarılı operasyonlarla dünyaya Samsun’u en iyi şekilde tanıtan ve Azerbaycan’ın en tanınmış doktorlarından biri olan Doç.Dr. Hayati Akbaş, hakkında çıkan asılsız haberlere açıklık getirerek, bu haberi kötü niyetli insanların yaptırdığını ve amaçlarının imajını zedelemek olduğunu söyledi.

Hayati Akbaş, Aleyhinde Haber Yapan İnternet Sitelerine Teşekkür Etti

Yapmış olduğu birbirinden başarılı operasyonlarla dünyaya Samsun’u en iyi şekilde tanıtan ve Azerbaycan’ın en tanınmış doktorlarından biri olan Doç.Dr. Hayati Akbaş, hakkında çıkan asılsız haberlere açıklık getirerek, bu haberi kötü niyetli insanların yaptırdığını ve amaçlarının imajını zedelemek olduğunu söyledi.

09 Mart 2017 Perşembe 14:42
Hayati Akbaş, Aleyhinde Haber Yapan İnternet Sitelerine Teşekkür Etti

Samsun Haber FBM Tıp Merkezi Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doç.Dr. Hayati Akbaş, hakkında çıkan haberlere açıklık getirerek, hastasının operasyon öncesi ve sonrasına ait fotoğrafları yayınladı. Fotoğrafları haberimizin en altında görebilirsiniz. Uyguladığı operasyonları detaylarıyla anlatan Akbaş, bu haber sitelerinin aslında farkında olmayarak gerçekleri ortaya çıkardığının altını çizdi.

2013 yılında Bussines Time dergisi tarafından Azeri Bussiness Award ödülünde estetik tıp alanında Azerbaycan’da yılın doktoru seçilen, yurtdışında ve yurtiçinde birçok ünlünün estetik operasyonunu gerçekleştiren ve dünya çapında tanınmış Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doç.Dr. Hayati Akbaş, hakkında çıkan haberlerin tek taraflı olarak yayınlamasına üzüldüğünü söyledi.

Gerçeği yansıtmayan bir haberin art niyetli kurgulanıp Samsun’da tekrar servis edilmesine üzüldüğünü belirten Doç.Dr. Hayati Akbaş, “Hakkımda Azerbaycan’da çıkan iyi niyetli olmayan bir haberin Samsun’da ısıtılması ve bunun gündeme getirilmesine üzüldüm. Normalde bugüne kadar hiçbir hastamın fotoğraflarını yayınlamadığım halde bir hastayı mahfetmekle ve kasap gibi doğramakla suçlandığım bu haber dolayısıyla hastanın öncesi ve sonrası fotoğraflarını yayınlayacağım. Ayrıca bu haberi yapan haber sitelerine gerçeklerin ortaya çıkması için yaptıkları katkıya teşekkür ediyorum” dedi.

"Kadın eskisinden çok güzel oldu"

Konu hakkında açıklama yapan Doç.Dr. Hayati Akbaş, “Bundan yaklaşık olarak 4-5 yıl önce ismi geçen 52 yaşındaki Hüseynova Dilşad isimli bir bayan estetik ameliyatı olmak için bize başvurdu. Bu bayan bana geldiğinde bir kaç sene önce eşinden boşandığını, kendisini çok kötü hissettiğini, eşinin kendisine sürekli güzel olmadığını, çirkin olduğunu söylediğini ve bu nedenle kendisini boşadığını ifade etti. Kadın depresyona girmiş depresyon ilaçları kullanıyordu. ‘Ne olur yardım edin, ben güzelleşmek istiyorum’ demişti. Ben de ona bir kaç ameliyat yaptım. Burun estetiği yaptım, kaşını kaldırdım, göz kapaklarını yaptım, yüzüne dolgu yaptım, dudak dolgusu yaptım ve boyun germe operasyonlarını yaptım. Operasyonlar sonrası kadın çok çok güzel oldu. Allah’tan elimizde bu fotoğraflar mevcut. Fakat daha sonra bunu o kadını da tanıyan beni de tanıyan ama iyi niyetli olmayan birileri ben Azerbaycan'dan ayrıldıktan sonra bu tip olaylara giriştiler. Ben Azerbaycan’a zamanım olmadığından dolayı gidemiyorum. Artık dünyanın her yerinden Samsun'a hasta geliyor. Önceden ayda 1 hafta Azerbaycan’a gidiyordum fakat artık gidemiyorum. Çünkü zamanım yok ve 1 yıldır da gidemiyorum. Bu haberin yapılmasında bunun arkasında kimin olduğunu tahmin edebiliyorum. Bu kişi bu bayanı kullanarak, benim ismimin üzerinden bir haber yaptırmış. Azerbaycan’da hiç gerçekçi etik ve doğru olmayan haberler yaptırmışlar. Ben bunu önemsemedim. Fakat bugün Samsun’un yerel bazlı bazı internet sitelerin bir kaç sene önce yaşanmış ve aslı olmayan bu haberi ısıtarak tekrar benim ismimin üzerinden spekülasyon yapmaları hiç etik olmayan ve hiç ahlaki olmayan bu yaklaşımı açıkçası yadırgadım” şeklinde konuştu.

ÖNCESİ...

SONRASI...

"Samsun'u küçük düşürecek nitelikte gerçek olmayan bir habere imza atılmış"

Yapılan haberin kesinlikle gerçeklikle bir payının olmadığının altını çizen Akbaş, “Gazeteler ve internet siteleri haber yapmakta bağımsızdır. İstediği haberi yapabilir doğru ve gerçekçi olmak kaydıyla. Fakat normalde Samsun'u dünyaya tanıtan bir klinik olarak, Samsun'u dünyaya tanıtan bir doktor olarak ben burada isterdim ki bu haber sitelerinde böyle bir haberi yayınlamadan önce benimde bir görüşümü alıp haberi daha doğru ve tarafsız yayınlamalarıydı. Fakat ilginç bir şekilde aslı astarı olmayan bu haberin üzerine atlamaları hem Türkiye’yi, hem Samsun'u hem de Hayati Akbaş'ı küçük düşürecek nitelikte bir haberin altına imza atmışlar. Fakat bu anlatılan olayların asla ve asla gerçeklik payı mümkün değildir ve yoktur. Buna rağmen kötü niyetli insanlar tarafından bu haber ve bu konu ortaya atıldı. Buna da bizim Samsun'daki internet basını ne yazık ki üzülerek söylüyorum, belki bilerek, belki bilmeyerek bu konuya alet oldular. Ama bunun doğrusunun ne olduğunun bilinmesini istiyorum bunun doğrusu haberlerde bahsedildiği gibi değil, yardıma muhtaç bir kadına estetik cerrah olarak, elimizden gelen her türlü gayreti göstererek düzgün, güzel ve muntazam olması gerektiği şekilde operasyonlar yapılmış ve bu bayan rahatlıkla sosyal ortamlarda kendini iyi hissettirecek güzel bir pozisyona getirilmiştir.  Başarılı operasyonlar yapılmıştır, hiç bir başarısızlık söz konusu değildir. Bunun bilinmesini isterim ama bu konu ile ilgili detaylı bilgi almak isteyen kişiler ve basın mensupları da rahatlıkla benimle iletişime geçebilirler” diye konuştu.

09 Mart 2017 tarihinde çıkan Azerbaycanlı Yeter Süleymanova ile ilgili habere de bunun akabininde yine hastanın fotoğraflarıyla yanıt verileceğini belirten Dr. Akbaş, bu olayları trajikomik bulduğunu belirtti.

Son Güncelleme: 09.03.2017 17:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Berra Asya Schaden 2020-07-25 01:45:18

Önceden cirkinmiş
Şimdiki hali cok cok güzel olmuş işte
Meyve veren ağaç taşlanir
Ebru Akel in gönderdiği 46 yaşında bir bayanı cok begendim
Adam çok çok güzel yapıyoru işini
O azeri kadının arkasında birileri var doktorun ekmeğimle oynayanlar yazıklar olsun
Allah korkuları yok
Ben 2015 yılında karın bölgemden kolları dan yağ aldırdım ve doktorun adını vermicem yağlarımı aşırttım 3 ay sonra germeye gidecektim ekstra germeye para istediğinden dolayı gidemedim.Baştan anlaşmamız hepsi içindeydi ve gidemedim öyle de kaldı
Şimdi kollarımdan yaz günleri kısa kollu bişeyi giyemiyorum acayip sarkmalar var
O zamanlar kredi çekmiştim de gitmiştim parama da yazık oldu
Türküyeyin yerlisine cok üçüz avrupadan gelenlere cok ateş fiyatı pahalı
Ben iki defa kazadan dolayı amelyat olmuştum birer sene arala bel kemigim kırılmıştı ve o yüzden hareketsizlikten cok kilo almıştım ve kiloları veremiyordum 2018 diz kapağından bir amelyat gecirdim protez taktılar ve hala kredi ödüyorum
Göbek kısmını saklayabiliyorum ama kollarımdan cok utanıyorum hem kalınlaştı hem cok sarkık sanki 70..80 yaşında bir kadın kolları gibi
Doktor Hayatı Akbaş size sesleniyorum eger bu yazdıklarım mesaj size ulaşırsa lütven bana yardımcı olabilirseniz cok mutlu olucam doktor bey sizden bir ricam kollarımdan cok utanıyorum inceltme ve sarkıkları toparlamak istiyorum bir uygun fiyat olabilirse inanın dünyanın en mutlu insanı olucam
Ben wienada yaşıyorum kendi yaşım 54 kimlikte 60 kendim invalid pension baglıyım ve gelirim cok az
Size en içten duygularımla rica ediyorum
Teşekkür ederim
Ben Berra Asya SCHADEN tel 043 68181 103 799
Allaha şükürler olsun şimdi