banner388

Havaalanını Kapatmak Gerçekten Gerekiyor muydu?

1 Mart - 31 Mayıs tarihleri arasında 3 ay boyunca kapalı kalacak olan Samsun Havaalanının, kapatılmadan da onarılabileceği Tiflis havaalanı'nın da bu yöntemle onarıldığı öğrenildi.

Havaalanını Kapatmak Gerçekten Gerekiyor muydu?

1 Mart - 31 Mayıs tarihleri arasında 3 ay boyunca kapalı kalacak olan Samsun Havaalanının, kapatılmadan da onarılabileceği Tiflis havaalanı'nın da bu yöntemle onarıldığı öğrenildi.

19 Kasım 2016 Cumartesi 00:44

Yetkililer tarafından yapılan açıklamada Samsun havalanının 3 ay boyunca kapalı kalacağı açıklanmıştı. Karadeniz'in en büyük kenti olan Samsun'un, havaalanıda aynı pararellikte önem arz ediyor. Şüphesiz ki 3 ay boyunca havaalanın kapalı olması, hem ekonomik hemde kültürel anlamda Samsun için büyük bir kayıp. Yetkililer ise konuya böyle bir uygulamanın gerekli olduğunu vurgulayarak son noktayı koydu. Ama çevremizde de gerçekleştirilen bu tarz onarımların nasıl yapıldığı hakkında küçük bir inceleme yapıldığında, bu durumun öyle kestirip atılacak kadar keskin olmadığı anlaşılıyor. Bu konu hakkında kendi köşe yazısında tespitlerde bulunan Nusret Sağlam çok güzel bir noktaya değiniyor. İşte o açıklama:


Kaynak: samsunhaber.tc / Nusret Sağlam
 

Son Güncelleme: 21.11.2016 11:46
Anahtar Kelimeler:
SamsunHavaalanı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kamil 2016-11-19 20:54:15

Samsun her konuda olduğu gibi (trafik/bağımlılık/suç/işsizlik/eğitim,kütüphane) havaalanı konusundada sınıfta kalmıştır. Pes Doğrusu !!

Avatar
Emine petek 2016-11-23 10:54:38

Dünyanın hiç bir yerinde vede ikinci havaalanı olan bir ülkelerde bile bu şekilde bu kadar uzun bir süre pist kapatılmıyorken,,burada alınan karar neye göre ve kime hizmete yönelik diye düşündürüyor herkesi..şaka gibi önemli ölçüde gidiş ve geliş sağlanan,ikincisi yapıldığı halde hala küçük sayılan bir havaalanını üç ay bıyunca kapatılması,oy simsarlarının birilerinin ekmeğine yağ sürmekten bir süreliğinede olsa peşkeş çekmekten ibaret olamayacağı gün yüzüne elbet çıkacaktır..buna izin vermemeliyiz..bu ülke ve bu şehirler kimsenin babasının malı değildir ,istediği atı koşturmasına müsaade edilmemelidir..hiç bir şekilde bir havaalanı birilerinin rant için karar alıp kapatılacağı yer olmamalıdır,bunun bedeli ağırdır..Samsunlular lütfen şehrimize sahip çıkalım artık zamanı geçiyor....

Avatar
ayhan 2016-11-21 13:08:42

samsuna ne Layık gõrūlldiki yazik Bir an õnce havalanımızı tadilatı yapilmis bir sekilde istiyoruz sayın yetkililer