banner388

Hatipoğlu Samsunlularla buluştu

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu “Nebinin Ayak İzleri” isimli program kapsamında Samsunlularla bir araya geldi.

Hatipoğlu Samsunlularla buluştu

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu “Nebinin Ayak İzleri” isimli program kapsamında Samsunlularla bir araya geldi.

24 Ekim 2017 Salı 23:02
Hatipoğlu Samsunlularla buluştu

Samsun Mustafa Dağıstanlı Spor Salonunda düzenlenen programın konuğu Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu oldu.
İlahiler okunup dualar edilerek açılışı gerçekleşen programda konuşma yapan Samsun Valisi Osman Kaymak, “Geçtiğimiz dönemlerde insanların adalet duygusunu sarstılar. Gençlerimiz
önceden sınavları kazanıyorlardı. Ancak FETÖ’cü değilseler polis olamıyorlardı, asker olamıyorlardı. Kaymakam ve hakim olamıyorlardı.
Biz terörle mücadele ediyorduk ancak maalesef FETÖ’cü subaylar yüzünden çok şehitler verdik. Ancak 15 Temmuz darbe girişiminin ardından attığımız
her bomba teröristlerin sonunu getirdi ve başarılı sonuçlar aldık. Biz birbirimizi çok sevelim. Rehberimiz Kur’an ve Peygamber Efendimiz olsun. Biz bir olursak Türkiye’yi kimse dize getiremez. Amerika’nın da Avrupa’nın da korktuğu bu. Hedef küçülterek Türkiye’yi parçalama ve bölme politikası var. Burası muhabbet yeri ancak ülkenin gerçeklerini bilmek durumundasınız” diye konuştu.
Konuşmanın ardından Hatipoğlu, programa katılan öğrenciler ile dini söyleşi gerçekleştirdi. Programa Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç de katıldı.

Anahtar Kelimeler:
SamsunhaberHatipoğlu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kaya demir 2017-10-25 13:35:04

Mezhebini din edinmiş bir adamın islamı şiir yoluyla anlatıp tirilyonluk para toplayan bir adam.hala onu dinleyenler var yazık.

Avatar
Celal 2017-10-24 23:59:25

Sayın Hatipoğlu na soru bir. Ne istedilerse verenlerin bu işte vebali var mıdır? İki. Sınavlar sorular çalınırken bu hainler subay veya polis olurken bilip de görmezden
gelenlerin bu işte vebali var mıdır? Üç. Bu Amerika madem bizi bölmek isterken Irak’taki abd askerlerinin evlerine sağ salim dönmeleri için dua etmenin vebali var mıdır? Son sorumda bunları yapanların yatacak yeri var mıdır? Saygılar.