banner388

Hasan Varol Yeniden Başkan Seçildi

Ordulular Sevgi Derneği Başkanı Hasan Varol yapılan başkanlık seçimlerinde mevcut başkan tekrar seçildi.

Hasan Varol Yeniden Başkan Seçildi

Ordulular Sevgi Derneği Başkanı Hasan Varol yapılan başkanlık seçimlerinde mevcut başkan tekrar seçildi.

18 Aralık 2016 Pazar 19:18
Hasan Varol Yeniden Başkan Seçildi

Samsun'da etkinlik gösteren Ordulular Sevgi Derneği'nin olağan genel kurulu bugün gerçekleştirildi. Toplamda iki adayın yarıştığı seçimlerde 115 üyenin oy kullandığı öğrenildi. Gerçekleştirilen seçimlerde 73 oy alan mevcut başkan Hasan Varol güven tazeleyerek tekrardan Ordulular Sevgi Derneği Başkanı seçildi. Diğer aday Kemal Yavuzcan ise 42 oy alarak seçimleri kaybetti. 
Gerçekleştirilen seçim sonrası konuşan Ordu Sevgi Derneği Başkanı Hasan Varol, tekrar başkanlığa seçildiği için mutlu olduğunu söyledi. Gayelerinin Ordu-Samsun vilayetlerinde sevgi köprüsü ve kardeşliği kurmak olduğunun altını çizen Başkan Varol," Bu anlamda birçok çalışmaya imza attık. Bundan sonraki süreçte de çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Genel kurulumuzun Samsunumuza ve Ordulular Sevgi Derneği'ne hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.
Ordulular Sevgi Derneği'nin Hasan Varol Başkanlığında yeni yönetim kurulunda ise şu isimler yer aldı: Şeref Çalış, Abdullah Şahin, Hasan Yıldızoğlu, Metin Genç, Ömer Faruk Sönmez, İlyas Arslan.

Son Güncelleme: 19.12.2016 21:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.