banner388
banner390
banner410
banner408

Hasan Togar’dan 23 Nisan kutlaması

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı ile ilgili kutlama mesajı yayınladı

banner269

Hasan Togar’dan 23 Nisan kutlaması

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı ile ilgili kutlama mesajı yayınladı

22 Nisan 2017 Cumartesi 11:45
Hasan Togar’dan 23 Nisan kutlaması

Samsun Haber - Başkan Togar yayınlamış olduğu mesajda, “Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının ve Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, Türk ve dünya çocuklarına armağan ettiği, dünyada çocuklara armağan edilen tek çocuk bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 97. yılını kutlamanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz’’ dedi.


Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, mesajının devamında ‘’Milli egemenliğin ilan edildiği 23 Nisan tarihi Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklarımıza ve tüm dünya çocuklarına bayram olarak armağan edilmiştir. 23 Nisan Türk Milletinin kendi geleceğini belirlediği, egemenliğin millet iradesine bırakıldığı ve Milletin bağımsızlığını, tüm dünyaya haykırdığı, Türk tarihinin önemli dönüm noktalarından biridir. Ulusal egemenlik vurgusunun ve kararlılığının yanında dünyada çocuklara armağan edilen tek bayram vardır ki o da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramıdır.  

23 Nisan çocuk bayramı Milletimizin en değerli varlığı, aydınlık yarınlarımız, geleceğimizin teminatı tüm çocuklarımıza armağan edilmiştir. Çünkü geleceğimize sahip çıkacak nesil bu günün küçüğü yarının büyüğü çocuklarımızdır. Sevginin, masumiyetin, umudun, kardeşliğin ve barışın, temsilcileri olarak, dünyaya en anlamlı gözlerle bakan, bizlere geleceğe dair umutlar veren tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere Ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve bağımsızlığımız için canlarını feda etmiş tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum” ifadelerini kullandı. 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.