banner388

Hamit Seven “ben de varım” dedi

Kavak ilçesi için adaylığını koyan Kavak Belediye Başkan Aday Adayı Hamit Seven, Samsunhaber.com mikrofonuna “Artık ben de” varım dedi.

Hamit Seven “ben de varım” dedi

Kavak ilçesi için adaylığını koyan Kavak Belediye Başkan Aday Adayı Hamit Seven, Samsunhaber.com mikrofonuna “Artık ben de” varım dedi.

10 Kasım 2018 Cumartesi 11:05

Samsun Haber - Kavak Belediye Başkan Aday Adayı Hamit Seven, Kavak ilçesi için adaylık açıklaması yaptı. Samsunhaber.com mikrofonuna konuşan Seven, Kavak’a gidip müracaatını yapacağını söyledi.

“Kavak’ın tanıtılmasını istiyorum”

Kavak ilçesinin tanıtılmasına katkıda bulunmak istediğini ifade eden Kavak Belediye Başkan Aday Adayı Hamit Seven, “Bugün malum seçim süre içerisinde müracaatlar başladı. Ben basın camiasında arkadaşlarımla birlikte çok emek verdim. Kavak’a gidip müracaatımı yapacağım. 5 Kasım günü süreçle ilgili açıklama yapmak üzere Seçim İşleri Başkanımız Ali İhsan Yavuz yoğun bir açıklama yapmıştı. Medya da bu konuda ilgi gösterdi. Aday Adaylığı müracaatından çok Kavak ilçemizin ulusal ve uluslararası tanıtılmasına bir nebzede olsun katkıda bulunmaktır. Adaylığımı yaparken katılımcılar ve vatandaşlarla sohbet edip helallik alacağız sonra müracaatımı yapacağım. Artık ben de varım” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.