banner388

Hamile Kadın Hayatını Kaybetti

Samsun’da evinde rahatsızlanan 8.5 aylık hamile kadın hayatını kaybederken, anne karnında kalbi duran bebeği de sezaryenle kurtarıldı.

Hamile Kadın Hayatını Kaybetti

Samsun’da evinde rahatsızlanan 8.5 aylık hamile kadın hayatını kaybederken, anne karnında kalbi duran bebeği de sezaryenle kurtarıldı.

14 Haziran 2016 Salı 19:51
Hamile Kadın Hayatını Kaybetti

Talihsiz olay, İlkadım ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi’nde gerçekleşti. Öğrenilen bilgiye göre, evinde rahatsızlaşan 8.5 aylık hamile 36 yaşındaki anne Canan Kocataş, bir anda fenalık geçirdi. Kocataş’ın yakınları olay yerine vakit kaybetmeden 112 Acil Servis ekiplerini çağırdı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, anne Canan Kocataş’ı evde kalbinin durduğunu fark edince hemen ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. Fakat kalbi çalıştıramayan sağlık ekibi hastayı Samsun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ne yetiştirdi.

Hastaneye getirilen Kocataş hemen ameliyata alındı. Sezaryenle anne karnından alınan erkek bebeğin ise anne karnında kalbinin durduğunu ancak doktorların kısa sürede müdahalesi ile kalbini tekrardan çalıştırmayı başardıkları öğrenildi. Bebek daha sonra yeni doğan servisi yoğun bakım ünitesinde kuvöze alındı.

Hastaneden öğrenilen bilgiye göre, erkek bebeğin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu, anne Canan Kocataş’ın cenazesinin de otopsi yapılmak üzere Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin morguna sevk edildiği gelen bilgiler arasında yer aldı.

Son Güncelleme: 14.06.2016 19:59
Anahtar Kelimeler:
KadınçocukHastaneHamile
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.