banner388

Haluk Levent, 29 Ekim için Samsun'da olacak

29 Ekim Cumhutiyet Bayramı dolayısıyla Haluk Levent, Samsun'a geliyor.

Haluk Levent, 29 Ekim için Samsun'da olacak

29 Ekim Cumhutiyet Bayramı dolayısıyla Haluk Levent, Samsun'a geliyor.

25 Ekim 2019 Cuma 19:36
Haluk Levent, 29 Ekim için Samsun'da olacak

Milli Mücadele'nin 100. Yılı kapsamında, bu yıl Samsun'da çokça etkinlik gerçekleştirildi. 28 Ekim'de de Haluk Levent, Atakum Kent Meydanı'nda şarkılarıyla "Cumhuriyet"i, Samsun vatandaşlarıyla kutlayacak.

Atakum Belediyesi de bu haberi sosyal medya hesaplarından yayınladı. Mesajda; "Atakum hazır mısın?! Cumhuriyet coşkusunu Haluk Leventle yaşıyoruz."Yaşasın Cumhuriyet!" diyeceğimiz geceye herkesi bekliyoruz dedi. Konser 28 Ekim'de, Türk-İş Atakum Kent Meydanı, saat:21:00'da gerçekleşecek.

Söz vermişti

Haluk Levent, Haziran ayında Karadeniz Bölgesi Turu'na çıkmıştı ve tur sonrası Atakum Belediyesi Başkanı Av. Cemil Deveci'nin davetiyle Samsun'a uğramış ve Başkan Deveci'ye 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yapılması istenen konser için söz vermişti. Davetini kabul ettiği için Levent'e teşekkür eden Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci de; "Sosyal medyadan Haluk Levent'in Karadeniz Bölgesi'nde olduğunu fark ettim ve Atakum'a davet ettim. O da kırmadı ve geldi. Davet ettim çünkü, biz 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı çok önemsiyoruz. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı çok önemsiyoruz. Bayramımızı Atakum'da çok güçlü bir şekilde, Karadeniz Bölgesi’ni de Atakum’a toplayarak kutlamaya çalışacağız. Bugün de kahvaltıda onun planlamasını yapmaya çalıştık. Haluk Levent'ten konser için kısmen sözünü aldık. Programlarını gerçekleştirebilirse, 29 Ekim'de Haluk Levent, Atakum'da olacak" demişti.

Son Güncelleme: 25.10.2019 19:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Samsun 2019-10-26 14:15:54

İyi hoş güzel düşünülmüşte ee be kardeşim yerli sanatçılarımız var daha uygun makul fiyatta getiren Bileceginiz
Belediyelerin durumu zaten ortada şimdi senin bir önceki başkan dan ne farkın kalıyor atakum senden hizmet bekliyor
Mevlana Mahallesi sokakları hala asfalt lanmadi kazılan yerler duzeltilmiyor yağmur yagdiginda sokaklar köstekbek yuvasına dönüyor atakum seni hizmet versin diye getirdi lütfen sayın başkan

Misafir Avatar
saçmalama kardeş 2019-10-28 14:06:23 @Samsun

ne alaka kardeş cahil cahil yorum yapma

Beğenmedim! (0)