banner388

Halter şampiyonları Samsun'dan

Türkiye Halter Şampiyonası’nın kazananları belli oldu. Ülke çapında yapılan yarışmanın sonuçlarına göre halterde birincilik ve ikincilik ödülleri Samsun’a verildi.

Halter şampiyonları Samsun'dan

Türkiye Halter Şampiyonası’nın kazananları belli oldu. Ülke çapında yapılan yarışmanın sonuçlarına göre halterde birincilik ve ikincilik ödülleri Samsun’a verildi.

06 Ağustos 2019 Salı 20:04
Halter şampiyonları Samsun'dan

Türkiye Halter Federasyonu tarafından  düzenlenen U15 ve U17 Türkiye Halter Şampiyonası'nın kazananları belli oldu. İlkadım Belediyesi sporcularından Esma Alper Türkiye şampiyonu olurken İlknur Demireli ise Türkiye ikincisi oldu.

Türkiye Halter Şampiyonası 30 Temmuz-4 Ağustos tarihlerinde Nevşehir Damat İbrahim Paşa Spor Salonunda gerçekleştirildi. Kızlarda 116, erkeklerde 314 olmak üzere toplam 430 sporcunun katıldığı müsabakalarda Samsun’u temsil eden İlkadım Belediye sporcusu Esma Alper başarılarına bir yenisini daha ekledi. Kendi sıkletinde 6 Türkiye rekoru bulunan Alper Türkiye şampiyonu olurken 59 kiloda mücadele eden İlknur Demireli ise Türkiye ikincisi olarak müsabakayı tamamladı.

BAŞARI GRAFİĞİ YÜKSELİYOR

Sporcuları makamında ağırlayan İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcısı Şerif Mırık ve Spor İşleri Müdürü Hakan Karaman, şampiyona tatlı ikram etti. Başkan Yardımcısı Mırık, “Spora yapılan yatırımlar ile ülke genelinde sporda başarı grafiği gitgide yükseliyor. Tabii ki bundan da İlkadım Belediyesi spor kulübü payını alıyor. Halter sporcularımız kilolarında bir Türkiye şampiyonası, birde Türkiye ikincisi ile şehrimize döndü. Bizlere yaklaşan Kurban Bayramı öncesi çifte sevinç yaşattılar. Şehrimize altın madalya ile dönerek bizlere bayram öncesi bir nevi bayram hediyesi verdiler” ifadelerini kullanarak, Samsun’a altın madalya kazandıran sporculara başarılarının devamını dilerken emeği geçen başta antrenörler Gökhan Göktaş, Eren Memiş’e teşekkür etti.

SPORCUYA HER ZAMAN DESTEK OLALIM 

Sporcuları başarılarından dolayı tebrik eden Gökhan Göktaş ise “Bu gençlerimizle ne kadar gurur duysak azdır”, “İnsana yapılan yatırım memleketimiz için milletimiz için ülkemiz için yapılabilecek olan en önemli yatırımlardandır. Bu nedenle spora ve sporcuya her zaman destek olan İlkadım Belediye Başkanımız Necattin Demirtaş'a teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.