banner388

"Halk umudunu piyangoya bağladı"

Saadet Partisi Samsun İl Başkanı Temel Armutçu, "Halk umudunu piyangoya bağladı" dedi.

"Halk umudunu piyangoya bağladı"

Saadet Partisi Samsun İl Başkanı Temel Armutçu, "Halk umudunu piyangoya bağladı" dedi.

23 Aralık 2017 Cumartesi 15:27
"Halk umudunu piyangoya bağladı"

Samsun haber - Saadet Partisi Samsun İl Başkanı Temel Armutçu, önemli açıklamalarda bulundu.

“DAĞ GÜRLEDİ FARE DOĞURDU”

Türkiye'nin gündeminin hava durumundan daha hızlı değiştiğini belirten Başkan Armutçu, "Plansız, programsız, istişaresiz ve tek kişiye endeksli politikalar nedeni ile iç ve dış politikada istikrarsızlık ve tutarsızlık hakim olmuştur. Öyle ki; eğitim gibi önemli bir konuda bile, ciddi uygulama değişiklikleri yapıldığı halde ilgili bakanın vatandaş gibi gazetelerden haberi olmaktadır. "Kaldırın TEOG'u, indirin FAİZ'i" gibi tepeden inme talimatlardan da hatırlanacağı üzere ekonomi ve dış politika gibi önemli hususlar da bu durumdan pek farklı değildir. 2002 yılında dış politikada sıfır düşman stratejisi ile harekete geçerek, Balkanlar'da, Avrupa'da ve Orta Doğu'da vizesiz seyahat vaadinde bulunan hükümetin, plansız ,programsız ve şahs'a endeksli tek adam politikasıyla geldiğimiz nokta neredeyse sıfır dost durumudur. Amerika'nın Büyük Ortadoğu (BOP) projesinin maalesef ikinci adamlığı rolünü üstlenmemiz nedeniyle oluşan bu durum halen devam etmektedir! Mesela Kudüs konusunda asırlardır planları değişmeyen israil, TBMM 'de Ak parti milletvekilleri; İsrail dostluk gurubunun başkanı olma yarışına girdiklerinde de aynı düşüncedeydi.! 15 Temmuz darbe girişiminden 1 ay sonra 16 ağustos 2016'da İsrail'in NATO güvenliği korumasını Ak parti hükümeti onayladığında da İsrail, yine bu günkü İsrail idi. Bugün ABD "İsrail'in başkenti Kudüs'tür" açıklamasını yaptığında büyük bir tepki gösterdikten sonra, İİT'yi toplayarak "dağ gürledi fare doğurdu" misali, alan büyüklüğü itibarıyle Kudüs'ün %14'üne tekabül eden "Doğu Kudüs(!) bizimdir" demek, İsrail'in politikalarını meşrulaştırmak anlamı taşımaktadır" dedi.

“EKONOMİ DİBE VURDU”

Kudüs'ün Filistin'in başkenti olduğunu ifade eden Başkan Armutçu, "Ve İsrail asırlardır degişmeyen tavrıyla işgalci ve zalim bir devlettir. Ekonomi'de dibe vurmuşluğu, borçla hormonlayarak besleyip, rakamlarla büyük göstermeye çalışıyorlar. Üretim ve istihdam artmadan, işsizlik azalmadan "ekonomik büyüme vardır"(!) demek asla doğru olamaz. Bu, borç'la büyümektir. 2018 yılı bütçesinde eski parayla 71 katrilyonluk faiz ödemesinin gösterilmesi bunun en açık delilidir.  2018 bütçesi incelendiğinde; halk için değil rant için, üretim için değil tüketim için, geçim için değil seçim için olduğu görülmektedir. Halk umudunu; loto, toto, piyango'ya bağlamıştır.! Hele de yılbaşının yaklaştığı şu günlerde, aile birliğini bozan ve yuvalar yıkan, Allah'ın haram kıldığı ve yasaların da suç kabul ettiği kumar illetini, devlet'in; başına "millî" (!) kelimesini koyarak kurumlaştırmak gelinen durumun vehametini göstermektedir. Binlerce şehidimizin kanıyla yoğrularak, bize vatan olan bu toprakların kıymetini bilmeli ve buna göre ekonomik, sosyal ve siyasî projeler üretip uygulamalıyız. Bu vesileyle 22 Aralık 1914'te Sarıkamış'da vatan savunması için siperlerde donan 90bin şehidimizi dua ve rahmetle anıyoruz" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemalettin Özcan 2017-12-23 15:54:33

Ak parti Hükümetleri Halkı 15 yılda ne hale getirdiginin en güzel örneği olsa gerek.Artikhic bir umudu kalmayan Vadandas Tek Umudu Şans boyunları oldu.Kayıp 15 yila yazık diyorum.Hala bu Millet uyanmayacaj mi? Bir Millet bir havuç Zengin mi çalışacak!