banner388

Halil Akgül: Partizanlık karakterim değil 

Samsun Salıpazarı ilçesinin Belediye Başkanı Halil Akgül, yağış nedeniyle tahrip olan Alanyaykın köprüsünü inceledi.

Halil Akgül: Partizanlık karakterim değil 

Samsun Salıpazarı ilçesinin Belediye Başkanı Halil Akgül, yağış nedeniyle tahrip olan Alanyaykın köprüsünü inceledi.

30 Temmuz 2019 Salı 22:56
Halil Akgül: Partizanlık karakterim değil 

Bölgede başlayan çalışmaların devam ettiğini dile getiren Başkan Akgül, "Temmuz ayı içinde yağan şiddetli yağışlar nedeni ile zarar gören bölgelerimizde çalışmalarımız devam etmektedir. Daha yapacak çok işimiz var" şeklinde konuştu.

VATANDAŞIMIZI MAĞDUR ETMEDİK

Yağan yağmurdan zarar gören Alayaykın köprüsünü inceleyen Akgül, "Coğrafi olarak geniş ve dağınık bir arazi yapımız var. Araç ve makine bakımından kısıtlı imkanlara sahibiz. Ancak yine de hiç bir vatandaşımızı mağdur etmedik. Elimizdeki imkanları en iyi şekilde kullanarak hasar gören, yıkılan ve heyelandan dolayı kapalı yollarımızı gece gündüz demeden çalışan arkadaşlarımız sayesinde açtık. Şimdi ise onarım ve bakım zamanı. Aciliyet sırasına göre ilçemizin her köşesine eşit oranda hizmet götürmeye gayret ediyoruz." dedi.

SALIPAZARI HEPİMİZİN

Çalışmalarına devam edeceğini belirten Başkan Akgül, "Hiç bir zaman oy kaygısı yaşamadım. Doğru bildiğim ne varsa onu yaptım. Partizanlık karakterim değil. Hiç bir bir vatandaşımızı siyasi düşüncesi nedeniyle yargılamadım. Nereye ne kadar hizmet gerektiyse onu yaptım. Bu son dönemimde de yapmaya devam edeceğim. Ben sadece mensubu olduğum partinin belediye başkanı değilim. Ben tüm Salıpazarı'nın belediye başkanıyım. Arkamızda hoş bir seda bırakmak için iyi niyetimizle çalışmaya gayret ediyoruz. Salıpazarı hepimizin." diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.