banner388
banner390
banner410
banner408

Hakan Karaduman: Sen ben kavgasına düşemeyiz

AK Parti Samsun İl Başkanı Av. Hakan Karaduman, "Sen ben kavgasına düşemeyiz" dedi.

banner269

Hakan Karaduman: Sen ben kavgasına düşemeyiz

AK Parti Samsun İl Başkanı Av. Hakan Karaduman, "Sen ben kavgasına düşemeyiz" dedi.

22 Ocak 2018 Pazartesi 15:57
Hakan Karaduman: Sen ben kavgasına düşemeyiz

Samsun haber - Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı ile yapılan istişareler sonucu AK Parti Samsun İl Başkanlığı görevine Av. Hakan Karaduman atandı.

Başkan Karaduman, görevi devralmasının 2 gün ardından basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Basın toplantısı parti binasında gerçekleşirken Karaduman, "Bilindiği üzere partimiz kongre sürecindedir. Yaptığımız ve yapacağımız kongreler ile, Yenikapı ruhunu, Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı harekatları ile yaşamakta olduğumuz birlikte ve beraberlik iklimini yönetimlere yansıtmak temel hedefimizdir. Allah’ın izniyle bu güç ve ruhla hızla, 2019, 2023 ve 2071 hedeflerine emin adımlarla yürüyeceğiz. Samsun’da kongre süreci 5 ilçemizde tamamlanmıştır. Kalan 12 ilçemizin kongrelerini de en kısa zamanda birlik ve beraberlik içerisinde tamamlayarak tüm ilçe kongrelerini bitirmiş olacağız. Öncelikli hedefimiz budur. İlçe kongrelerimizin ardından ise il kongremizi inşallah Cumhurbaşkanımızın katılımı ile gerçekleştirerek, Samsun için kongre sürecini tamamlamış olacağız” dedi.

İsimlerin ve makamların önemli olmadığını belirten Karaduman, "Biz Türkiye davası etrafında kenetlenmiş, tek millet, tek devlet, tek vatan anlayışıyla hedeflerine yürümeye devam eden büyük bir aileyiz. Hiç birimizin nefsi hareket içinde bulunmaya, sen ben kavgasına düşmeye hakkı yoktur. Bu dava büyük Türkiye ve mazlumların sesi olma davasıdır. Bizim için bin dost az, bir düşman fazladır. Teşkilat olarak bütünleşip kucaklaşacağımıza canı gönülden inanıyorum. Üzerimize yüklenen sorumluluğun farkındayız. Bu ağır ve onurlu sorumluluğun altından kalkmak için her daim diri ve heyecanlı olan Samsun teşkilatımıza sonuna kadar güveniyorum. Rabb'im ayaklarımızı bu davada sabit kılsın” diye konuştu.

Basın toplantısına aynı zamanda Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, Canik Belediye Başkanı Osman Genç de katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.