banner388

Hakan Karaduman: Samsunspor için stada

AK Parti Samsun İl Başkanı Av. Hakan Karaduman ve yönetimi, vatandaşları Samsunspor’un oynayacağı Denizlispor karşılaşmasına davet etti. 

Hakan Karaduman: Samsunspor için stada

AK Parti Samsun İl Başkanı Av. Hakan Karaduman ve yönetimi, vatandaşları Samsunspor’un oynayacağı Denizlispor karşılaşmasına davet etti. 

21 Nisan 2018 Cumartesi 17:20
Hakan Karaduman: Samsunspor için stada

Samsun haber - AK Parti Samsun Teşkilatı, İl Başkanı Av. Hakan Karaduman Başkanlığında seçim stratejisi belirleme toplantısını gerçekleştirdi. İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve İlçe Başkanlarının katıldığı toplantıda Samsun’a hizmet mesajı verildi.

“SAMSUNLULARA DAHA YAKIN OLACAĞIZ”

Erken seçim tarihinin açıklanmasıyla çalışmaların hızlandığını ifade eden Karaduman, “Programlarımız çok yoğun olacak. Halk ile bütünleşmiş olan teşkilatımız, bu seçimlerde bütün iletişim mecralarını en iyi derecede kullanmaya özen gösterecek.  Özellikle etkin sosyal medya kullanımına ağırlık vereceğiz. Genç Samsunlular ile daha fazla etkileşim halinde bulunmaya ve onlara yaptıklarımızı, yapacaklarımızı, hedeflerimizi daha iyi anlatabilmek için sosyal medya aracılığı ile onlara daha yakın olmaya çalışacağız” dedi. 

İl Seçim Koordinasyon Merkezinin ve 17 İlçe Seçim Koordinasyon Merkezlerinin belirlendiğine dikkat çeken Karaduman, “Bu seçim evlere gitmeyeceğiz. Mahalleler, sokaklar, köyler bizim evimiz olacak. Yenilenmiş ve dinamik teşkilatımızla Samsun’da büyük bir ivme yakalayacağız” diye konuştu. 

Toplantının ardından İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve İlçe Başkanları Samsunspor atkılarını takarak, vatandaşları yarın oynanacak olan Samsunspor-Denizlispor karşılaşmasına çağırdı.

İl Başkanı Av. Hakan Karaduman açıklamasında, Samsunsporumuz yarın, 53 yıllık tarihindeki en önemli karşılaşmasında bizi biz yapan sevdamız ve şehrimiz için mücadele edecek. Takımımızın iyi gününde ve kötü gününde her zaman en büyük destekçisi Samsun halkı olmuştur. Bu önemli ve zor gününde yine takımımızın yanında olduğumuzu göstermek için tüm Samsunluları yarın saat 13.00 da 19 Mayıs Stadyumuna bekliyoruz. Takımımıza destek için yarın tüm teşkilatımız ile birlikte bizlerde statta takımımızın yanında olacağız. Haydi Samsun, SAMSUNSPOR İÇİN STADYUMA” diye konuştu. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.