banner388
banner390
banner410
banner408

Hakan Karaduman, Samsunlulara teşekkür etti

AK Parti İl Başkanı Hakan Karaduman, Samsunlu vatandaşlara teşekkür etti.

banner269

Hakan Karaduman, Samsunlulara teşekkür etti

AK Parti İl Başkanı Hakan Karaduman, Samsunlu vatandaşlara teşekkür etti.

25 Haziran 2018 Pazartesi 17:45
Hakan Karaduman, Samsunlulara teşekkür etti

Samsun haber - AK Parti İl Başkanı Hakan Karaduman, 24 Haziran seçimlerinin ardından basın açıklaması yaptı. Seçim sonuçlarını değerlendiren Başkan Karaduman, "AK Parti olarak kurulduğumuz ilk günden bu yana giderek büyüyen teşkilatlarımızla sürdürdüğümüz seçim çalışmalarımız neticesinde bir zaferi daha ilan etmiş bulunmaktayız" dedi.

"HALK TARİH YAZDI"

Halkın bir kez daha tarih yazdığını ifade eden Başkan Karaduman, "Öncelikle seçimlere büyük ilgi gösteren Samsun halkına teşekkür ederim. Seçim kararı alındıktan dün gece son sandık açılana kadar davamıza sahip çıkan her kademeden teşkilat mensuplarımıza teşekkürü bir borç biliyorum. Seçim çalışmaları boyunca gece gündüz bu dava için çalışan girmedik ev, sıkmadık el bırakmayan dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İlk günkü aşkla seçim çalışmalarını sürdüren mahalle başkanlarımız ve yönetim kurullarına, ilçe başkanlarımız ve yönetim kurullarına, il yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma, ilçe ve il gençlik ve kadın kolları başkan ve yönetim kurullarına, önceki dönemlerde partimizin değişik kademelerinde görev yapan ve seçim çalışmalarına destek veren dava arkadaşlarımıza kampanya döneminde uyum içinde çalıştığımız ve bize güç veren Sağlık Bakanımız Ahmet Demircan’a, Genel Başkan Yardımcımız Çiğdem Karaaslan’a, milletvekillerimize, milletvekili adaylarımıza ve hepsinden önemlisi kurulduğu 2001 yılından günümüze kadar 16 yıl boyunca bu davayı davası olarak kabul eden ve girdiğimiz hiçbir seçimde bizleri yalnız bırakmayan, bu davanın başını öne eğmeyen, 24 Haziran’da da 'DEVAM' diyerek bir kez daha tarih yazan değerli milletimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.


Başkan Karaduman açıklamasını şu şekilde sürdürdü; "Bu seçimde kazanan milletimiz, demokrasimiz ve geleceğimiz olmuştur. Türkiye ve Samsun olarak ortak hedefimiz 2023 yılında daha güçlü ve daha müreffeh bir Türkiye idealidir"

Son Güncelleme: 25.06.2018 17:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adem 2018-06-25 19:22:36

Gençleri dikkate almadınız sonucunuda gördünüz emeklilik yaşını düzenleyin eski haline getirin gençler işsiz kalıyor ınsanlar işlerini bırakmıyor yaşa takılanlar işlerini bırakmıyor iş sahası açılmıyor genç nesil boş geziyor gelecek gençlerindir unutmayın baba ile evlatları nerdeyse beraber emekli olacak bu husus önemlidir göz ardı etmeyiniz seçimdede gördünüz ince bir çok oyu 18-25 arası gençlerden aldı çünkü geleceğe dair hiç bir istekleri kalmadı

Avatar
Emre 2018-06-25 23:06:12

Dikkat et karaduman koltuk elden gidebilir

Avatar
mesut 2018-06-26 10:34:09

halkın tepkisini görmezden gelir,hala buna başarı derseniz 8 ay sonra yerel seçimlerde hüsrana uğrarsınız...

Avatar
Cemalettin Özcan 2018-06-26 11:46:36

Zaten İktidardaydiniz çoğunluğunun da vardı.
Madem Ülkeyi çok iyi yonetiyordunuz neden erken seçime gittiniz?
AKP bu Halka ne vadediyor?Hic bir şey,Fabrikaların satıldığı enflasyonun % 20 ileri bulduğu, Dolar ve Euro nin uçtuğu,dış borç açığının büyüdüğü Kutu Soğanın 7 TL. Olduğu bir Ülkeyi siz nasıl ayağa kaldiracaksiniz?Lütfen bunları düşünün.