banner388

Hakan Karaduman Samsunhaber.com’da

AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman Samsunhaber.com’u ziyaret etti.

Hakan Karaduman Samsunhaber.com’da

AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman Samsunhaber.com’u ziyaret etti.

16 Mayıs 2018 Çarşamba 15:31
Hakan Karaduman Samsunhaber.com’da

Samsun haberSamsunhaber.com’u ziyarette bulunan AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman, çalışma ofisini gezerek çalışanlarla sohbet etti ve onlardan bilgi aldı.

Samsunhaber.com Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yazıcı ve Haber Müdürü Nevin Aydoğan ile birlikte seçimlerle ilgili konuşan Başkan Karaduman, 24 Haziran seçimlerine hazırız dedi. AK Parti ile Milliyetçi Hareket Partisinin ittifakından sonra seçim çalışmalarına ayrı olarak devam edeceklerini belirtti. Başkan Karaduman seçimin sonunda tekrar kazanacaklarını, ülke ekonomisi ve diğer konuların da daha iyi olacağını söyledi.

Başkan Karaduman, Samsunhaber.com Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yazıcı'nın sunduğu her hafta içi salı günü yayınlanan Gündem programına konuk oldu. Program sonrası Samsunhaber.com dergisinin 8.sayısı için röportaj veren Karaduman, önemli açıklamalarda bulundu.

Müberra TAŞÇI

Son Güncelleme: 16.05.2018 16:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.