banner388
banner390
banner410
banner408

Hakan Karaduman, Hizmet-İş’i ziyaret etti

AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman, Hak-İş Konfederasyonuna bağlı Hizmet-İş Sendikası Samsun İl Başkanlığını ziyaret etti.

banner269

Hakan Karaduman, Hizmet-İş’i ziyaret etti

AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman, Hak-İş Konfederasyonuna bağlı Hizmet-İş Sendikası Samsun İl Başkanlığını ziyaret etti.

01 Mayıs 2018 Salı 17:20
Hakan Karaduman, Hizmet-İş’i ziyaret etti

Samsun haber - 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman, Hak-İş Konfederasyonuna bağlı Hizmet-İş Sendikası Samsun İl Başkanlığını ziyaret etti.

Ziyarette konuşan İl Başkanı Karaduman, “Millete hizmet yolunda gece gündüz demeden çalışan işçi kardeşlerimin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü canı gönülden tebrik ederim. Ayrıca, 1 Mayıs’ın hayırlara vesile olmasını, kardeşliğin ön plana çıktığı, ismine yakışır bir şekilde 1 Mayıs geçirmenizi temenni ederim” dedi.


 
Hizmet-İş Sendikası İl Başkanı Ziya Uzun ise yaptığı konuşmada“Bütün ülkelerde 1 Mayıs kutlamaları yapılıyor, ancak ülkemizde 1 Mayıslar gerginlik ve tartışma ortamı olarak göstermek isteyen bir takım grupların algı operasyonuna kurban ediliyor. Hak-İş ve Memur-Sen’in bu algıyı yıkmak adına yoğun uğraşlar içerisinde. HAK-İŞ ve Memur-Sen’in kavgadan, gürültüden uzak, barış ve kardeşlik havasında kutlama gerçekleştirecek. Bu yıl sendikamız 1 Mayıs’ı Adana’da kutlama kararı aldı. Bizde Samsun’dan Adana’ya giderek o büyük coşkuya katkı sağlayacağız” diye konuştu.

Başkan Karaduman daha sonra İlkadım Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Şantiyesinde ve Büyükşehir Belediyesi SASKİ Şantiyesinde çalışan işçileri ziyaret ederek 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günlerini kutladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.