banner388

Hakan Karaduman'dan vekil adayları açıklaması

AK Parti Samsun İl Başkanı Av. Hakan Karaduman, 27. dönem AK Parti Samsun milletvekili adayları hakkında açıklamalarda bulundu.

Hakan Karaduman'dan vekil adayları açıklaması

AK Parti Samsun İl Başkanı Av. Hakan Karaduman, 27. dönem AK Parti Samsun milletvekili adayları hakkında açıklamalarda bulundu.

21 Mayıs 2018 Pazartesi 21:53
Hakan Karaduman'dan vekil adayları açıklaması

Samsun Haber-AK Parti'de il il milletvekili adayları açıklandı. AK Parti Samsun'da Ahmet Demircan, Yusuf Ziya Yılmaz, Çiğdem Karaaslan,Fuat Köktaş, Orhan Kırcalı, Bekir Keleş, Elif Coşkun Bilgin, Caner Göktepe ve Muhammet Yasir Okudan milletvekili adayı oldu. AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman, milletvekili adayları hakkında basın açıklamasında bulundu.

İL GENELİNİ KAPSAYACAK BİR LİSTE

Milletvekili adaylarının vatana ve millete hayırlı olmasını dileyen Hakan Karaduman, "Adaylarımızın ilçelere göre dağılımına bakıldığında görülüyor ki, Cumhurbaşkanımız ilimizin genelini kapsayacak bir liste ortaya koymuştur. Milletvekili adaylarımızın vatanımıza, milletimize ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. Ayrıca ilimizin listesinde 2 bayan ve 2 genç adayımızın olması, partimizin bayanlara ve gençlere verdiği değerin bir göstergesidir" diye ifade etti.

ÇALIŞMALAR HIZLI BİR ŞEKİLDE SÜRDÜRÜLECEK

Hakan Karaduman, "Parti olarak geçen süre zarfında seçim çalışmalarımızın alt yapısını hazırlamış ve çalışmalara start vermek için adaylarımızın belirlenmesini beklemekteydik. 24 Mayıs Perşembe günü saat 14.00’te Ankara Arena Kapalı Spor Salonu’nda Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla yapılacak olan aday tanıtım toplantısının ardından milletvekili adaylarımız ile sahaya inecek, Cumhurbaşkanımızın göstermiş olduğu hedefler doğrultusunda çalışmalarımızı hızlı bir şekilde sürdüreceğiz" dedi.

SÜREÇ, KOORDİNELİ OLARAK YÜRÜTÜLECEK

Sürecin nasıl ilerleyeceği hakkında konuşan Hakan Karaduman, "Her zaman olduğu gibi İl Başkanlığımız ve Milletvekili adaylarımız süreci koordineli olarak yürütecekler. Seçim Koordinasyon Merkezimiz tarafından hazırlanmış olan plan ve program çerçevesinde çalışmalarımızı hızlı bir şekilde uygulamaya koyacağız. Rabbim başarılarımızı daim eylesin. Sürecin ve neticenin ülkemiz adına hayırlar getirmesini temenni ediyorum" diyerek sözcüklerini tamamladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hasan 2018-05-21 23:12:59

Sırf yusuf ziya yılmaz aday diye akp ye oy vermeyecem. Benim gibi düşünen çok samsunlu var.samsunu batırdı ülkeyi batırmasın bari.19 mayısta o belediye evlerindeki merdiven rezilligine ıyi baksın.

Avatar
Bu nedir arkadaş.... 2018-05-22 13:51:28

Ak partiye oy falan yok yalnızız zannedilmesin sanayi esnafı dolmuş esnafı belediye çalışanları daha neler nler bu adayların hangisi samsun yararına çalışmış ki yeniden aday oldular yusuf ziya yüzünden oy alamaz zaten yazık ya neye göre seçiliyor bu insanlar hepsi birbirinden faydasız gereksiz insanlar

Avatar
VATANDAŞ 2018-05-22 09:47:19

YUSUF ZİYA SAMSUNDA ESNAFI BİTİRDİ TİCARİ ARAÇ SAHİPLERİNİ BİTİRDİ SAMULAŞ İÇİN HERŞEY MUBAH DEDİ.LOJİSTİK KÖY YAPALIM DERKEN KÖYLÜNÜN HAYATINI MAHVETTİ DAHA NELER NELER BEN DEĞİL YAŞAYAN İNSANLAR SÖYLÜYOR. AK PARTİYE OY HEEE ASLA ASLA OY YOK

Avatar
Ayhan ışık 2018-05-22 12:37:06

Hasan Basri Kurt gibi düzgün insanı çıkarıp ismi şaibeye bulaşmış isimlerle yola devam etmek olmadı ..

Avatar
Samsunlu 2018-05-22 14:38:31

Baltayı taşa vurdun Başkan. Bu liste ile çıkaracağın 4 vekil. Ayın 27 olmadan değişikliğe gidin.