banner388

Hakan Karaduman'dan flaş açıklama: Çalışmalara başladık

AK Parti Samsun İl Başkanı Av. Hakan Karaduman, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin ile birlikte Samsun’da hizmet planlama çalışmalarını başlattı. 

Hakan Karaduman'dan flaş açıklama: Çalışmalara başladık

AK Parti Samsun İl Başkanı Av. Hakan Karaduman, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin ile birlikte Samsun’da hizmet planlama çalışmalarını başlattı. 

08 Mayıs 2018 Salı 17:30
Hakan Karaduman'dan flaş açıklama: Çalışmalara başladık

Samsun haber - İlk olarak Terme ilçesinde gerçekleştirilen hizmet planlama çalışması, gün boyunca şehrin doğu bölgesinde yer alan Çarşamba, Salıpazarı ve Ayvacık İlçeleri’nde devam etti. 
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK Parti Samsun İl Başkanı Av. Hakan Karaduman ve Yerel Yönetimler Başkanı Oğuzhan Serinkaya koordinasyonunda başlatılan hizmet planlama çalışmalarına İlçe Belediye Başkanları, İlçe Başkanları ile il ve ilçe belediye bürokratları katıldı. 


Hizmet planlama çalışmaları hakkında açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Av. Hakan Karaduman, “Sizlerin de takip ettiği üzere Cumhurbaşkanımız 6 Mayıs’ta İstanbul 6. Olağan İl Kongresinde seçim manifestosunu açıkladı.

Cumhurbaşkanımız, yeni dönemde ülkemizin muasır medeniyet seviyesinin üstüne çıkacağını ve küresel bir güç olarak dünya sahnesindeki yerini alacağını söyleyerek önümüze yeni bir hedef koydu. Refah ve kalkınmanın hız kazanacağı bir Türkiye’nin 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine daha emin adımlarla yürüyebilmesi için AK Parti Samsun ailesi olarak bizler, Cumhurbaşkanımızın gösterdiği hedefler doğrultusunda bugün Büyükşehir Belediyemizin yeni Başkanı Zihni Şahin Beyefendi ile birlikte çalışmalarımıza başladık. Bu hafta 17 ilçemizde hizmet planlama çalışmaları gerçekleştireceğiz. Bu kapsamda ilk olarak şehrimizin doğu bölgesine geldik. Buradaki ilk durağımız ise Terme oldu ve sırasıyla Salıpazarı, Çarşamba ve Ayvacık İlçelerinde çalışmalar gerçekleştirdik. Toplantılarımızda var olan mevcut durum ve yapılması gerekenler üzere çalışmalar yaptık. ‘Hemşerilerimize daha kaliteli bir hizmeti nasıl verebiliriz’ bunun üzerinde durduk.” dedi. 


AK Parti'de yapılan her şeyin hizmet esaslı olduğunu belirten Karaduman, “AK Parti olarak şimdiye kadar hep hizmet eksenli çalıştık ve bundan sonra da bu şekilde çalışmaya devam edeceğiz. AK hizmetin girmediği mahalle, köy ve ev bırakmayacağız. Çünkü biz, millete hizmet gibi büyük bir sevdası, büyük bir derdi olan partiyiz. AK Parti olarak 16 yıldır götürdüğümüz hizmetlere yenilerini ekleyecek, Cumhurbaşkanımızın göstermiş olduğu 2023, 2053 ve 2071 hedefleri doğrultusunda çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu. 

Son Güncelleme: 08.05.2018 17:33
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
VATANDAŞ 2018-05-09 08:53:25

sayın başkan öncelikle belediyeyi ticarethane vasfından çıkarıp hizmethane yaparsa bu millette ona minnettar olur. üç kuruşluk dünyada beş kuruş kazanma hırsı niye ki

Avatar
Savaş Demir 2018-05-09 08:57:08

Sayın başkanım Batı Çevre yolu proje hazır dendiğinde benim oğlan lisedeydi, bu ağustosta düğünü var :)

Avatar
Samsu 2018-05-09 11:30:04

Uzağa gitmenize gerek yok
Samsun merkezden başlayınız

Büyükşehir belediyesinin bilgi edinme kanununa göre 15 günde cevap yazmayacak kadar şımarık çalışanlarından başlayın.

Otopark rezaletine son verin..

Binlerce kişiyi zaten tekrar kazanırsınız.

Avatar
Bafra'dan bir dost 2018-05-09 09:01:23

Zihni Hocam yolları kazmaya Adnan Menderes Bulvarı'ndan başlayabilirsiniz.Böylece Bafra'da ki hizmeti aratmamış olursunuz Atakum sakinlerine.Daha sonra sırasıyla sahşl şeridindeki parke taşları falan sökersiniz.İki de kanalizasyon kokusu verdiğimiz zaman al işte gerçek hizmet.Bafra'nın hali gibi yapın burayı da

Avatar
recep çelik 2018-05-08 19:11:08

sayın ilbaşkanım ve buyuk şehır beledıye başkanım
İLK İCRATINIZ SAMSUNUN GOZBEBEGI OLAN ÇİFTLİK CADESINI TIRAFIGE AÇMAK OLSUN YUZLERCE ESNAF BINLERCE OTURAN 5 YILDIR ÇOK MAGDUR EDILDI SAYGILARIMLA

Avatar
Ummahan cetin 2018-05-09 17:13:53

Cumurbaskanim tayip erdogan Allahim üzün ömurler versin ondan sonra cumur baskani olacak kisi hakan karaduman tanimiyorum ama birgun tanirim cok adam cok iyi diye anlatiyorlar