banner388

Hacizlerle boğuşan Atakum Belediyesi'ne halktan destek!

Atakum Belediyesi'nin başı hacizler ile birlikte belaya girdi. Yaşanana haciz krizleri ile birlikte halk eyleme geçti. Samsunhaber.com olarak protestoyu canlı olarak yayınlıyoruz.

Hacizlerle boğuşan Atakum Belediyesi'ne halktan destek!

Atakum Belediyesi'nin başı hacizler ile birlikte belaya girdi. Yaşanana haciz krizleri ile birlikte halk eyleme geçti. Samsunhaber.com olarak protestoyu canlı olarak yayınlıyoruz.

16 Kasım 2020 Pazartesi 13:51
Hacizlerle boğuşan Atakum Belediyesi'ne halktan destek!

31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti'den CHP'ye geçen Atakum Belediyesi haciz şokları ile karşı karşıya kalmaya devam ediyor. AK Parti yönetimindeki Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından daha önce Atakum Belediyesi'ne ait sosyal tesisler haciz nedeniyle yıkılırken geçtiğimiz günlerde Doğal Peynir Üretim Atolyesi açılışı gerçekleştirildiği sırada AK Parti döneminde kalma borçlarını isteyen alacaklılar açılış sırasında borçlarını talep etmeye geldi. 

Atakum halkı belediyeye kurulan baskıya tepki amacıyla bir araya gelerek Başkan Cemil Deveci'ye destek oluyorlar. Bizde Samsunhaber.com ekibi olarak protesto alanında son dakika gelişmelerini aktarıyoruz. 


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
samsunluyuz 2020-11-16 14:33:29

İçişleri bakanlığının bu tip olaylara el atması lazım eski başkanların yaptığı bütün harcamalar denetlenmeli ben yaptım oldu mantığıyla bu iş olmaz bu belediyeler halkın malı başkanların babasının malı değil eski başkanı çağıracan hesabını soracan gerekirse mal varlıklarına el koyacan yazık tüyü bitmemiş yetimin hakkı vardır...

Avatar
Kemal 2020-11-16 16:38:27

Bubun tek bir adı vardır. Şerefsizlik.

Avatar
vatandaş 2020-11-16 14:11:39

bu belediye eger akp li olsaydı hacizin h sı kapıya yaklaşamazdı bütün iyi yerleri samsun büyükşehir zaten ellerinden aldı chp atakumdan ve almaya devam edecek herkes görüyor herşeyi

Avatar
Mert hakan 2020-11-16 14:16:43

Madem durumlar o kadar kötü neden o kadar işçi aldı neden o kadar masa koltuk alıyor hep boşa masraf yapıp duruyor daha yeni sözleşmeli memur almaya kalkıyorsun İshak taşçının yaptığı sözleşmeli personeli sözleşmelerini yeniliyorsun Ak partinin borcu diyorsun zihni Şahin’in gelini sözleşmeli personel boş konuşma Başkan tribünlere mağdur rolü yapma

Avatar
kale55 2020-11-16 16:34:03

öyle lafla destek olunmaz , pamuk eller cebe

Avatar
Güven altıok 2020-11-16 19:56:06

Doğruya doğru bu adam avukat ve belediyeyi yönetemiyor.bir chp li olarak kurucu belediye başkanımızda dahil olmak üzere gelmiş geçmiş en kötü belediye balkanı olarak tarihe geçti. Her belediyenin geçmiş dönemlerden borcuda vardır alacağıda vardır.ve gelen başkan Çözüm bulur nerde o toplanan emlak vergileri. Eğer beçeremiyorsan isfa et ne demek belediye başkan makamının icra edilmesi. İçişleri bakanı burayada kayyum atamalıdır.

Avatar
Kenan A. 2020-11-17 14:48:09

Aynı oyunu Metin Burma zamanında da yaptılar adama dünya borç bıraktılar Metin Burma bilboardlara devraldı belediyenin içler acısı halini halk görsün diye borç tablosunu astırdı yerel kanallarda bu borçları ödemezsek gelecekte çocuklarımız çekecek sıkıntısını ve projelerimizi maalesef sonraya ertelemek zorundayız demişti. Ne oldu kurdukları sarmal işe yaradı ve Belediyeyi yine devraldılar. Ne oldu peki İshak bey döneminde yine borçlandırdılar hemde misli misli. Halk yine terse döndü Cemil bey geldi yine bunların bıraktığı borçlardan elleri ayakları kilitli birşeyler yapmaya düzlüğe çıkarmaya çalışıyorlar. Oyunu görmek lazım. Ailede şımarık çocuk olur yer, içer, sı...r bütün aile onun pislğini temizlemeye uğraşır ya ha işte Atakum Belediyesi tam olarak o halde. Şımarık çocukların borçlarını tüm halk olarak ödüyoruz.

Avatar
Metin yurt 2020-11-16 21:47:06

10 kişi biraya gelmiş halktan destek diyorsunuz algı yapıyorsunuz neden acaba?????