banner388
banner390
banner410
banner408

Güvenilir ve garantili hizmetin adı: Sertek Kompresör

Samsun’da 2011 yılından bu yana verdiği hizmetle sektöründe farkını ortaya koyan Sertek Kompresör’ün sahibi Tekin Demir, firmasıyla ve ürünleriyle ilgili Samsunhaber.com’a konuştu.

banner269

Güvenilir ve garantili hizmetin adı: Sertek Kompresör

Samsun’da 2011 yılından bu yana verdiği hizmetle sektöründe farkını ortaya koyan Sertek Kompresör’ün sahibi Tekin Demir, firmasıyla ve ürünleriyle ilgili Samsunhaber.com’a konuştu.

27 Ocak 2018 Cumartesi 11:57

Sertek Kompresör’ün sahibi Tekin Demir, 2008 yılından beri bu sektörün içerisinde olduğunu belirterek, “2011 yılında kurulan firmamız, Tamsan Kompresör’ün bölge müdürlüğünü üstlenmiş olup, tüm Karadeniz ve yurtdışı olarak; Gürcistan, Rusya, Azerbaycan gibi çeşitli ülkelerin satış ve servis ağını üstlenmiştir. Sektörde deneyimli personel yapısına sahibiz, daima profesyonel ve kaliteli hizmet vermekteyiz. Her markalara garantili servis hizmeti vermekteyiz” dedi.


Kompresörlerin işletmelerin olmazsa olmazı olduğunu belirten Demir, “Bu yüzden herhangi bir arıza durumunda 7 gün 24 saat servis hizmeti sağlamaktayız. Acil durumlarda arıza hangi şehirde olursa olsun en geç 4 saat içerisinde müdahale edebilecek durumdayız. Bu da bizim kalitemizi ortaya koyuyor” diye konuştu.


“Her markaya hizmet vermekteyiz”


Vidalı kompresörlerin teknolojinin ulaştığı en son nokta olduğunu söyleyen Demir, “Pistonlu kompresörlere nazaran hiçbir enerji kaybı olmadan hava üretimi yapabilen ve ihtiyaca göre karşılık verebilen kompresörlerdir. Tamsan Kompresörler de bayiliğini yaptığımız kompresörlerdir. İkinci el parkurumuz da yeterince yüksektir. Her hava ihtiyacını karşılayabilecek şekilde ikinci el portföyümüz bulunuyor ve hiçbir firmanın yapmadığı gibi bir kullanıcının kompresörü bozulduğunda ücretsiz olarak yedek kompresör bırakıyoruz. Ayrıca pistonlu kompresörlerde yine ikinci el ağımızın ve eski tip dediğimiz pistonlu kompresörlerin servisliğini ve özel bayiliğini yapmaktayız, her markaya hizmet vermekteyiz. Bir de şöyle bir hizmetimiz var; her yaptığımız bakımı, bir dahaki bakıma kadar Sertek Kompresör’ün garantisi altında devam ettiriyoruz. Bu da bizi diğer firmalardan ayıran önemli bir özelliğimizdir” dedi.


“Sattığımız kompresörlere 6 ay garanti veriyoruz”


İkinci el gelen kompresörlerin de bakımının yapıldığından bahseden Demir, “Sertek Kompresör’e gelen kompresörler kendi markamız veya revizyona gelen diğer marka kompresörler olsun; burada tamamen sökülür, servis elemanlarımız revizyon ayarlarını yapar, ölü bir makine de olsa makineyi tekrar canlandırırlar. Canlandırılan kompresörler de ikinci el satışa sunulur. Bu sadece bizdedir, sattığımız kompresörlere 6 ay garanti veriyoruz. Sürekli Karadeniz Bölgesi’nde dolaşan 4 tane servis aracımız var. Karadeniz Bölgesi’ndeki her yere servis sağlıyoruz.” diye konuştu. 

Son Güncelleme: 29.01.2018 08:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.