banner388

Güreş Şenliği Yapıldı

 Samsun’un Canik ilçesine bağlı Yayla Mahallesi’nde geleneksel Güreş Şenliği düzenlendi. 

Güreş Şenliği Yapıldı

 Samsun’un Canik ilçesine bağlı Yayla Mahallesi’nde geleneksel Güreş Şenliği düzenlendi. 

08 Temmuz 2016 Cuma 16:56
Güreş Şenliği Yapıldı

Canik'in Belediye Başkanı olan Osman Genç, Yayla Mahallesi’nde düzenlenmiş olan Güreş Şenliği’ne katılım sağladı. Burada davul-zurnalarla birlikte karşılanan ve yoğun bir şekilde ilgiyle karşılaşan Başkan genç, ilk önce güreş alanında bulunan vatandaşları selamladı, daha sonra ise güreşçilere başarılar diledi. Yayla Mahallesinin Muhtarı olan Erdal Ciba ile birlikte Tuzaklı Mahallesinin Muhtarı olan Alaattin Körnaz’ın da katılım sağladığı şenlikte yapılan güreşleri seyreden Genç, mahalle sakinlerine yeni bir güreş alanında müjdesini verdi.



''BELEDİYECİLİK YOL YAPMAK DEĞİLDİR''
Belediye Başkanı Osman Genç şenlikte gerçekleştirdiği konuşmada, “Bizler için belediyecilik yollar, kaldırımlar, kanal yapmak ve vergi toplamak bunlardan ibaret değildir. Geleneksel olarak değerlerimize sahip olup ve yaşatmak için uğraşan bir anlayışla görev yapmaktayız. Unutulmaya yüz tutan değerlerimize bizler sahip çıkmalıyız. Vatandaşalrımız birlik ve beraberlik ruhunun pekişmesine katkıda bulunarak, manevi anlamda mutluluğu destekleyerek yapacak olduğumuz çalışmalarımız artarak devam edecek” dedi.



''GENÇ'TEN 2 MÜJDE BİRDEN''
Bizler Canik Belediyesi olarak ilçenin her tarafına yatırımlar yaptık diyen Başkan Genç, Yayla Mahallesi’ne de yeni güreş alanı ile Hanımlar Konağı yapacaklarının haberinide verdi. Yayla Mahalle Muhtarı olan Erdal Ciba da yapılan bu yatırımların kendilerine verilen destekten ötürü çok teşekkür etti. Osman Genç, güreş şenliğini izledikten sonra Yayla Mahallesi’ne yapılacak Hanımlar Konağı binasını ve tadilat yapılacak olan mahalle okulunun yerinde incelemeler yaptı.

Son Güncelleme: 08.07.2016 17:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.