banner388

Gurbetteki Türklerden TSK'ya bağış

Almanya'da yaşayan Türkler, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne (TSK) bağış yaptı.

Gurbetteki Türklerden TSK'ya bağış

Almanya'da yaşayan Türkler, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne (TSK) bağış yaptı.

08 Mayıs 2018 Salı 15:16
Gurbetteki Türklerden TSK'ya bağış

Samsun haber - Almanya Hildesheim Selimiye Merkez Camisi Kadın Kolları Camisi altında bulunan kermeste Türkler sattıkları lahmacun ve eşyalardan elde edilen paraları Zeytin Dalı Harekatı'na katılan kahraman askerlere destek olmak için Türk Silahlı Kuvvetleri(TSK) Güçlendirme Vakfına bağış yaptılar. 


Samsun Tekkeköy Köprübaşı Mahallesi’ne kayıtlı olan ve uzun yıllardır Almanya'da yaşayan Dernek Başkanı Süleyman Sönmez yaptığı açıklamada, "Gurbette yaşamamıza rağmen kalbimiz, gözümüz kulağımız her daim memleketimizde. Dernek olarak bizlerde kahraman askerlerimize destek olmak istedik. Derneğimiz kadın kollarının camiimizin altında yaptıkları ürünleri cemaate satarak kazandıkları parayı Mehmetçiğe destek olmak için bağışlama kararı aldı. Memlekete döner dönmez Tekkeköy İlçe Jandarma Komutanlığımıza müracaat ederek topladığımız yaklaşık 18 bin lirayı bağışlamak istediğimizi ilettik. Tekkeköy İlçe Jandarma Komutanımızda bizlere parayı Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfına bağış yapabileceğimizi söyledi. Bizlerde derneğimiz adına askerlerimize, Mehmetçiğimize destek olmak onların her daim yanında olduğumuzu göstermek maksadıyla parayı bağışladık. Bu para tamamen kadın kollarımızın kendi el emeği göz nuru çalışmaları sonucu toplanmış gönülden gelen bir destektir. Vatanımız için, bayrağımız için, TSK için elimizden gelen her türlü çalışmayı yürütmeye devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sasa 2018-05-09 07:20:14

Sizi burda görmekten mutluluk duyarız memleketinize dönün burda yaşayın ozaman hakkınız var uzaktan davulun sesi yani