banner388
banner390
banner410
banner408

Gümüş: Samsun için elimizi taşın altına koymaktan geri durmayız

SAMKON Genel Başkanı Sezgin Gümüş ve beraberindeki heyet Samsunhaber.com'u ziyaret ederek başarılar diledi.

banner269

Gümüş: Samsun için elimizi taşın altına koymaktan geri durmayız

SAMKON Genel Başkanı Sezgin Gümüş ve beraberindeki heyet Samsunhaber.com'u ziyaret ederek başarılar diledi.

06 Ağustos 2020 Perşembe 10:16
Gümüş: Samsun için elimizi taşın altına koymaktan geri durmayız

Samsunhaber.com ziyaret eden SAMKON Genel Başkanı Gümüş, Federasyon Başkanı Hasan Liman ve Bölge Başkanı Sibel Samuk; imtiyaz sahibi Erdal Şencan ve Genel Koordinatör Ünal Yavuz ile Samsun'un sorunlarını masaya yatırdı.

YENİDEN ADAY OLACAK

SAMKON Genel Başkanı Sezgin Gümüş bu yılın sonuna kadar SAMKON'da seçimlerin yapılacağını ve kendisinin yeniden aday olacağını söyledi. Türkiye'nin en büyük hemşeri derneklerine sahip olduklarını söyleyen Gümüş, "Bende bir Samsunlu olarak bundan büyük bir gurur duyuyorum. Biz Samsunlular olarak bir ve beraber olduğumuz sürece her yerde her zaman başarılı olacağımıza bütün kalbimle inanıyorum" dedi.

SAMSUN DEYİNCE AKAN SULAR DURUR

Samsun'un çok özel bir şehir olduğunu bununda kıymetinin bilinmesi gerektiğini belirten Gümüş, "Son 15-20 yılda şehrimiz büyük bir ivme kazandı. Ekonomik, sosyal ve kültürel alanda yapılan çalışmalar Samsun'un büyümesi ve gelişmesine neden oldu. Bu şehrin özlemlerini, beklentilerini ve sorunlarını bilen biri olarak sivil toplum kuruluşu olarak SAMKON kendi üzerine düşen bedeli ödemeye her zaman hazırdır. Samsun deyince bizim için akan sular durur" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 06.08.2020 12:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ramazan küçükoğlu 2020-08-06 10:37:52

Samsun da yada başka yerde pek birşey kalmadı ...Samimiyetinizi anlıyorum ve birşeyler yapmak da istiyorsunuz ancak şehrin kaynakları sömürüldü lobiler tarafından o zamanlar birşey yapacaktınız şimdi kanarya severler derneğinden farkınız yok kusura bakmayın ....Bir de bu mücadele sakin tonda olacak mücadele değildi zaten ve geçti borun pazarı milli ekonomi olmuş 5 karış heryer durgunluk yaşarken bunlar yeni yeni ses çıkarmaya karar vermişler dediğim gibi niyet iyi kutlarım ancak gerek kalmadı...saygılar . (yayınlayın lütfen )

Avatar
şi 2020-08-06 14:06:01

Birinin mskesi dirseğinde diğerinin kolunda diğerlerinde hiç yok rakam 1200