banner388

Gümüş Evye fuarda yerini aldı

TÜYAP 5. Samsun Fuarı kapılarını vatandaşlara açtı. Gümüş Evye'de fuarda yerini aldı.

Gümüş Evye fuarda yerini aldı

TÜYAP 5. Samsun Fuarı kapılarını vatandaşlara açtı. Gümüş Evye'de fuarda yerini aldı.

07 Nisan 2019 Pazar 13:03

Samsun'un yerli firması olan Gümüş Evye TÜYAP 5. İnşaat Fuarı'nda stant kurarak vatandaşlara ürettikleri ürünleri sunuyorlar.

TÜYAP tarafından, Samsun Valiliği, Samsun Büyükşehir Belediyesi, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası, Samsun Ticaret Borsası, Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Ondokuz Mayıs Üniversitesi, İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON), TMMOB Makina Mühendisleri Odası Samsun Şubesi, Mimarlar Odası Samsun Şubesi, İnşaat Mühendisleri Odası Samsun Şubesi, Elektrik Mühendisleri Odası Samsun Şubesi ve KOSGEB’in değerli destekleri ve işbirlikleri ile hazırlanan “Samsun İnşaat 5. Yapı, İnşaat Malzemeleri, Tesisat, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz ve Teknolojileri Fuarı”, 4-7 Nisan tarihlerinde TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.  

TALEPLER DOĞRULTUSUN İYİ HİZMET VERİYORUZ

Gümüş Evye Hırdavat stant sorumlusu fuar hakkında, "Bu yıl fuarda 2. yılımız, Karadeniz ve İç Anadolu Bölgesi'ne hitap ediyoruz. Ürünlerimizde birinci sınıf malzeme kullanıyoruz. Samsun'un yerli firması olarak ürünlerimizi en kaliteli şekilde üreterek 75 yıl paslanmazlık garantisi veriyoruz. Türkiye geneline çalışıyoruz. Hem perakende hem de inşaatlarda müteahhitler ile çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.
 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.