banner388

Gülsan Sanayi Sitesi taşınıyor!

Samsun Büyükşehir Belediye komisyon toplantısı belediye toplantı salonunda gerçekleştirildi. İmar planına itiraz eden mahallelilerin yoğun katılımıyla başlayan toplantıda Gülsan Sanayi Sitesi hakkında da karar alındı.

Gülsan Sanayi Sitesi taşınıyor!

Samsun Büyükşehir Belediye komisyon toplantısı belediye toplantı salonunda gerçekleştirildi. İmar planına itiraz eden mahallelilerin yoğun katılımıyla başlayan toplantıda Gülsan Sanayi Sitesi hakkında da karar alındı.

09 Mart 2018 Cuma 18:22
Gülsan Sanayi Sitesi taşınıyor!

Samsun Haber - Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi Mart Ayı Komisyon toplantısı Büyükşehir Belediyesindeki Meclis Toplantı Salonunda gerçekleşti. 50 maddenin görüşüldüğü komisyonda, maddelerin tamamı oybirliğiyle belediye meclisine gönderildi.  Bu kararlar arasında Gülsan Sanayi Sitesi’nin taşınması da yer alıyor.

GÜLSAN SANAYİ SİTESİ TAŞINIYOR

Meclis başkan vekili Turan Çakır Gülsan Sanayi Sitesi’nin durumu hakkında bilgi verirken, “Gülsan Sanayi Sitesi şehrin çok fazla ortasında kaldı. Bu yüzden bir alternatifi oluşturmak zorundaydık. Biz de İlkadım’daki Toybelen ve Atakum’daki Çobanözü mevkilerini uygun gördük. Keresteciler Sitesi’nin yanındaki sanayi alanı yapımı tamamlandı sayılır. Bu iki projeden bir tanesi 50 bir tanesi 60 bin m2 olacak. Şehir merkezinde büyük bir alan bulmak için çok çalıştık ama şu aşamada böyle bir yer bulmak imkansız. Şu anda Toybelen ve Çobanözü’nü bulduk. İlave yerler de arıyoruz. Toybelen şu anda bitmek üzere. Gülsan Sanayi Sitesindeki dükkanları istimlak ediyoruz. Gülsan’da 30’dan fazla dükkana karşılığı ödendi. Burada yer alanlar genellikle zanaatkarlar olacak.

Oğuzhan İNCE 


 

Son Güncelleme: 09.03.2018 18:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
recep çelik 2018-03-09 20:49:12

KUÇUK ESNAFA EMRIVAKI İŞ APTIRMAIN AZIK GUNAH BINLERCE INSAN ORDAN EKMEK YIYOR BELIKI BUYUK ŞEHIR GULSAN ARAZISINE GOZUNU DIKTI AMA INSANLARI MAGDUR EDECEGINE YARDIMCI OLMALI YOKSA MAGDUR INSANLARIN AHINDAN KURTULAMASINIZ

Avatar
baba 2018-03-09 22:26:18

vay be gulsan göz koyuldu mahkeme dukkan sahiplerini haklı buldu gulsan sahiblerindir zamanında baba m yayırım yaptı dunyadaki tek mulk onada zengin göz koydu gelin onuda verelim

Avatar
mefa 2018-03-10 09:27:33

yUSUF ZİYA AMCA YETMİŞ YAŞINA GELDİ BU ZAMANA KADAR ALDIĞI HAYIRLI DUALAR YETMEDİ SAĞ OLSUN GÜLSAN SANAYİSİ İLE YENİ DUALARIN PEŞİNDE. YAHU ARKADAŞ BU DÜNYA HAYATINA TAMAH NEDİR KENAN ŞARA ÖLMEDİ Mİ BIRAKTIĞI ONCA MÜLKÜ TARLAYI PEŞİNE Mİ GÖTÜRDÜ. HİZMET YAPARKEN İNSANLARI MAĞDUR ETMEK ŞAYET TOPLUMUN GENELİNİ MEMNUN ETMEK DEMEK OLUYORSA Kİ SİZİN MANTALİTENİZ BU ANLAŞILDIĞI ÜZERE VARIN BU KUTLU YOLDA İLERLEYİN UNUTMAYIN HER DÜNYALI BİR GÜN ÖLÜMÜ TADACAK

Avatar
Hasan 2018-03-10 15:14:00

Gülşan sanayi sitesi bizim çukurunuzdur dokunamazsınız bizler hakkımızı istiyoruz