banner388
banner390
banner410
banner408

Gülsan Sanayi Sitesi Sorunu Çözülecek

Basın mensuplarıyla birlikte kahvaltı etkinliğinde bir araya gelen Samsun Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Eyüp Aydın Gülsan Sanayi Sitesi sorunu ile ilgili, “Artık çözümsüzlük diye bir şey yok” dedi.

banner269

Gülsan Sanayi Sitesi Sorunu Çözülecek

Basın mensuplarıyla birlikte kahvaltı etkinliğinde bir araya gelen Samsun Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Eyüp Aydın Gülsan Sanayi Sitesi sorunu ile ilgili, “Artık çözümsüzlük diye bir şey yok” dedi.

13 Nisan 2018 Cuma 16:29

Samsun haber - Basın mensuplarıyla birlikte kahvaltı etkinliğinde bir araya gelen Samsun Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Eyüp Aydın, kahvaltı sonrasında Gülsan Sanayi Sitesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Göreve geldiği günden beri bu sorunla ilgilendiğini söyleyen Aydın, basın mensuplarının da esnafın yanında olması gerektiğini vurguladı.

“Çözümsüzlük diye bir şey yok”

Her yerde herkese Gülsan Sanayi Sitesi problemini dile getirdiklerini söyleyen Başkan Aydın, “Bu güzel günde bir araya gelmemiz bizim için çok onur verici bir durum. Öncelikle Ocak ayının 15’inden yani göreve başladığım tarihten itibaren birçok esnafımız, kurum ve kuruluşlarımızla bir araya geldik. Burada bizim amacımız birlik ve beraberliğimizi insanlara yansıtmak. Önümüzde bir Gülsan Sanayi Sitesi problemi var. Bunu göreve geldiğimiz günden beri her yerde herkese dile getiriyoruz. Problemi dile getirmemiz gerekiyor çünkü esnafımızın buna ihtiyacı var. Esnafımız bu problemle savaşıyor. Basınında esnafa destek olup onların yanında olmasını istiyoruz. Artık çözümsüzlük diye bir şey yok” diye konuştu.

“Proje hazırlıyoruz

Şu anda proje hazırladıklarını söyleyen Aydın, “Bazı  sorunlar var ve bunları düzeltmemiz gerekiyor. Basınında  bu konuda yardımlarını bekliyorum. Gülsan Sanayi Sitesi için birçok adımı attık. Belediye ile istişare geliştirdik. Bize projeler sunuldu ve onlara cevap verdik. Şu anda biz kendimiz bir proje hazırlıyoruz. Ama esnaf gerçekten bu konuda muzdarip durumdadır. Fazla bilgi kirliliği, söylenti ve dedikodular var. Bu konunun biraz daha gündeme taşınıp, sahip çıkılması gerekiyor. Esnaf iyi bir yer olsun istiyor” şekline ifade etti.

Haber: Müberra TAŞÇI

Kameraman: Furkan KOÇ

Son Güncelleme: 13.04.2018 16:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.