banner388

Göz kapağındaki eti aldıran kadının hayatı karardı

Göz kapağında ben büyüklüğünde bulunan et parçasını aldıran kadının hayatı karardı. Samsun, İstanbul ve Ankara'da göz doktorlarına giden kadın gözünün iyileşmesini istiyor.

Göz kapağındaki eti aldıran kadının hayatı karardı

Göz kapağında ben büyüklüğünde bulunan et parçasını aldıran kadının hayatı karardı. Samsun, İstanbul ve Ankara'da göz doktorlarına giden kadın gözünün iyileşmesini istiyor.

29 Mayıs 2019 Çarşamba 16:42
Göz kapağındaki eti aldıran kadının hayatı karardı

Ordu merkezde yaşayan 59 yaşındaki Emine Bozdağ, 8 yıl önce gittiği hastanede sol göz kapağında bulunan ben büyüklüğündeki et parçasını aldırdı. Daha sonra göz kapağında sancılanma hisseden Bozdağ'ın gözü bir tür iltihap kaparak gözü kapattı. Samsun, Ankara ve İstanbul'da doktorlara giden kadın, gözünün eski sağlığına kavuşmasını istiyor.

KİTLE GÖZÜNÜN KAPATTI

Şu an, gözündeki ceviz büyüklüğündeki kitle ile günlük işlerini yapmakta da zorlanan ve aynaya her baktığında moralinin bozulduğunu söyleyen Bozdağ, yetkililerden de yardım bekliyor. 

DOKTORLAR ÇARE BULAMIYOR

Yaklaşık 8 sene önce gözündeki arpacığın tedavisi esnasında kullandığı ilaç ve damlanın yan etki yaptığını, buna bağlı katarak oluştuğunu, bu nedenle de ameliyat olduğunu da belirten Bozdağ, “Doktor kulaktan parça alarak, göze bir parça yaptı. Kulağın parçasını da göz kabul etmedi ve büyüdü. Büyüdükten sonra da doktorlara gittim. Parçanın alınacağını söylediler ama almadılar. En sonunda Ankara'da bir doktora gittim, o yaptı ama yarım yaptı. O da tam yapamayınca göz kapağım şişti” ifadelerini kullandı. 

PARA ÖNEMLİ DEĞİL SAĞLIĞINA KAVUŞMAK İSTİYOR

Gözünden çektiği sıkıntıların ardından, 1 buçuk yıl önce göz kapağının tamamen kapandığını aktaran Bozdağ, kimseden para yardımı istemediğini, sadece kendisini tedavi edebilecek bir doktora sesini duyurmak istediğini söyledi. Ordu, Giresun, Samsun, Ankara ve İstanbul'da göz doktorlarına gittiğini ve dünyasını aydınlatamadığını ifade eden Emine Bozdağ, “Maddi bir destek değil bu. Tedavi edecek bir doktor arıyorum. Başka bir şey değil. Tek göz ile yaşamak günlük yaşantımı da etkiliyor” dedi. 

Emine Bozdağ’ın eşi emekli polis memuru Mustafa Bozdağ ise eşini sağlığına kavuşturacak, bu konuda elini uzatacak bir doktor aradıklarını aktardı. Eşinin, eski günlerdeki gibi sağlığına kavuşacağı günü dört gözle beklediklerini belirten Bozdağ, seslerinin duyulmasını istiyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa Ali 2019-05-29 22:45:57

Tum hekimler yardimci olur,.ama riskli iş; % 100 sifa beklersen, kimse tedaviye yanasmaz .cunku orjinali gibi olmaz. Bismillah deyip bi hekime teslim olacaksin, Allah sifa versin. .