banner388

Golf heyecanı Samsun'da sona erdi

Türkiye Golf Turu'nun yedinci ayak mücadelesi Samsun'da sona erdi.

Golf heyecanı Samsun'da sona erdi

Türkiye Golf Turu'nun yedinci ayak mücadelesi Samsun'da sona erdi.

28 Mayıs 2017 Pazar 16:29
Golf heyecanı Samsun'da sona erdi

Samsun Haber - Türkiye Golf Federasyonu 2017 faaliyet raporunda yer alan golf turunun 7.ayak mücadelesi Samsun'da gerçekleştirildi.

Samsun'da yapılan bu organizasyonda, Klassis Golf Kulübü, Kemer Golf Kulübü, National Antalya Gençler Golf Akademisi, İstanbul Gençler Golf Akademisi, Serik BGA, National BGK, İstanbul Golf Kulübü, Bodrum Golf Kulübü’nden ve ferdi lisanslı 26 sporcu mücadele etti. 

Gerçekleştirilen müsabakalarda erkekler klasmanında 218 gross skorla Taner Yamaç ilk basamakta yer aldı. 222 gross skorla Leon Açıkalın ikinci Berk Çelik ise 227 gross ile üçüncü oldu.

Kadınlar kategorisinde ise Gülten Gül Gözüyanık 242 gross ile birinci, Serra Evrengil 243 gross ile ikinci, Tuğçe Erden ise 247 gross ile üçüncü oldu.

TGF Golf Turu 8. Ayak müsabakası, 7 - 9 Temmuz tarihleri arasında Samsun Büyükşehir Belediyesi Golf Kulübü’nde oynanacak.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.