banner388

Göktuğ bebeğin yardımına jandarma ekipleri yetişti

Samsun'da bebeğinin havale geçirmesi sonucunda çevreden yardım isteyen annen imdadına jandarma ekipleri yetişti.

Göktuğ bebeğin yardımına jandarma ekipleri yetişti

Samsun'da bebeğinin havale geçirmesi sonucunda çevreden yardım isteyen annen imdadına jandarma ekipleri yetişti.

14 Ocak 2020 Salı 12:21
Göktuğ bebeğin yardımına jandarma ekipleri  yetişti

Samsun'un Ayvacık ilçesinde bir anne "Yardım edin oğlum ölüor" diyerek çığık attı. Anne Özge Öztürk'ün yardımına koşan zabıta ekipleri 2 yaşındaki Göktuğ Aras Öztürk'ü annesinden alarak hastaneye yetiştirdi.

Samsun Ayvacık İlçe Jandarma Komutanlığı emrinde görevli bulunan 5. Jandarma Trafik ve Motorlu Trafik Tim Komutanlığı personelleri Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Köksal Atalay, Uzman Jandarma VI. Kad. Çavuş Hakan Çağlar ve Jandarma Uzman Çavuş Ümit Azizoğlu, 13 Ocak Pazartesi günü saat 13.00 sıralarında trafik uygulamasından Ayvacık’a dönüş esnasında İlçe Devlet Hastanesinin 300 metre yanından geçerken annenin çığlığını duydu. Ekiplerin, havale geçiren bebeği Ayvacık Devlet Hastanesine koşarak yetiştirmesinin ardından ateşe 41 derece ölçülen Göktuğ bebeğe ilk yardım müdahalesi yapıldı.Tedavisinin ardından servise alındı.

Hastanedeki tedavisi devam eden Göktuğ bebeği aceleyle hastaneye yetiştiren zabıta ekipleri, bebeğe zabıta yazılı oyuncaklar aldı.

“JANDARMA ARKADAŞLARIN YAPTIĞI İYİLİKLRİ HİÇBİR ZAMAN UNUTMAYACAĞIM"

Bebeğini hastaneye yetiştiren zabıta ekiplerine teşekkür eden anne Özge Öztürk, “Çocuğumu rahatsızlandığı için hastaneye getirmiştim. Sıra aldım. Sıra çok olunca çocuğun karnını doyurmak için hastanenin dışına çıktım. Orada çocuğum birden titremeye başladı ve kötü oldu. Öyle onunca ben de korkuyla çocuğu alıp, tekrar hastaneye getirmek istedim. Bacaklarım titremeye başladı. ‘Yardım edin’ diye bağırınca jandarma arkadaşlar sesimi duyup yardıma koştular. Çocuğumu kucağına alıp acile götürdüler. Çocuğun öksürüğü ve biraz da ateşi vardı. Burada ateşini 39,5 olarak ölçmüşlerdi. Jandarma arkadaşlar acile götürdüklerinde kaç dereceye çıktığını bilmiyorum, içeri almadılar. Jandarma arkadaşların yaptığı iyilikleri hiçbir şekilde unutmayacağım. Allah onlardan razı olsun. Onlara minnettarım” diye konuştu.

Son Güncelleme: 15.01.2020 17:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hasan 2020-01-14 13:04:28

o zabıta arkadaş kımse tanımıyorum Allah rısasıolsun gercekten tesekur ederım bu kışıler lazım

Avatar
yücel 2020-01-14 15:48:37

zabıta değil jandarma ekipleri yardımcı oldular. dikkat lütfen