banner388

Göksel’den o iddialara yanıt!

AK Parti Samsun İl Başkanı Adayı Mehmet Teyyare, sosyal medya hesabı üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kararıyla Muharrem Göksel’in görevden alındığını iddia etmişti.

Göksel’den o iddialara yanıt!

AK Parti Samsun İl Başkanı Adayı Mehmet Teyyare, sosyal medya hesabı üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kararıyla Muharrem Göksel’in görevden alındığını iddia etmişti.

09 Aralık 2017 Cumartesi 10:49
Göksel’den o iddialara yanıt!

Samsun haber - Teyyare’nin bu iddiaları üzerine AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, görevinden alınmadığını, işinin başında olduğunu, Ankara’ya çağrılmadığını, kendisinin gittiğini ve kendisiyle ilgili kararı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın vereceğini belirtti.

İşte o iddia:

"Sevgili ve Çok Kıymetli Dava Arkadaşlarım, Kadirşinas Samsunlu Kardeşlerim.
Reisimiz, Önderimiz. Siyasi Duayenimiz ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN, Ak Parti Samsun İl Başkanı ile ilgili Kararını verdi. AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel görevden alındı.
Şükürler olsun Rabbimize, yaklaşık beş ay önce başladığımız mücadelemizin ilk sonucunu görmeyi bizlere nasip etti.
Şimdi ikinci ve çok daha önemli bir konu var ki, o sorun da Biran önce neticelenmeli diye düşünüyorum.
AK Parti Samsun'un Yeni İl Başkanı hiç Zaman kaybedilmeden görevlendirilmeli. Görev beklediğimi daha önce Samsun Kamuoyu ile paylaşmıştım
Yaklaşık beş aydan beri Samsun ve İlçelerinde Ekibimizle. Kısıtlı imkanlarımızla çalışmalarımızı sürdürdük. Şimdi ise Tüm Samsun'u kucaklamak ve Teşkilatlarımızı 2019 Seçimlerine hazırlamak İçin, ayrıştırmak İçin değil, birlik ve beraberliği sağlamak İçin, 2019 seçimlerinde Samsun'da en az %70 oy hedefi ile çalışmalarımızı yürütmek işin AK PARTİ SAMSUN İL BAŞKANLIĞI Görevini beklediğimi bir kez daha Samsun Kamuoyuna ilan ediyorum.
Fetocularla, Fetocuları Savunanlarla, Vampirlerle, Haramzadelerle ve Samsun üzerine Oyun Kuranlarla en etkili Mücadele için, Ben ve Ekip Arkadaşlarımız görev için hazırız.
Takdir Reisimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ındır. O Emredecek. Bizler Uyacağız. Mevla'm Yar ve Yardımcımız Olsun. Amin
Bizlere Dua ediniz. Lütfen."

Haber: Müberra Taşçı

Son Güncelleme: 10.12.2017 18:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.