banner388
banner390
banner410
banner408

Göksel 14 Ağustos Açıklamasında Bulundu !

AK Parti’nin Samsun İl Başkanı olarak görev yapan Muharrem Göksel, Partinin 15. kuruluş yıl dönümü ile ilgili yapmış olduğu açıklamalarda "Milletin bağrından çıkıp, milletimiz adına siyaset yapmayı hedef edinmiş olan AK Parti, 15 senedir Türk siyasi hataında damga vurmuştur” dedi.

banner269

Göksel 14 Ağustos Açıklamasında Bulundu !

AK Parti’nin Samsun İl Başkanı olarak görev yapan Muharrem Göksel, Partinin 15. kuruluş yıl dönümü ile ilgili yapmış olduğu açıklamalarda "Milletin bağrından çıkıp, milletimiz adına siyaset yapmayı hedef edinmiş olan AK Parti, 15 senedir Türk siyasi hataında damga vurmuştur” dedi.

14 Ağustos 2016 Pazar 14:36
Göksel 14 Ağustos Açıklamasında Bulundu !
Başkan Muharrem Göksel yaptığı açıklamalarda “Vesayet rejimlerine alışılmış, provakasyon ile kışkırtma gayretinin sonunda istikrarsızlığın oluştuğu, parti kapatmanın Ülke’nin alışkanlıkları arasında yer aldığı, millete karşın siyaset yapma çabası içerisinde olanların her 10 senede bir; dayatmayla, zoraki ve bütün baskılarla devleti ve milleti tarumar etmiş olduğu bir Ülkede’de sessiz toplulukların sesi olup ortaya çıkmış olan AK Parti, bugün 15. yaşını kutlamakta. Her türlü oyun ve hile bir tarafa; bütün alaşağı etme çabaları bir tafara; her tür iftira ile haksız yakıştırmaların var olması bir tarafa; son olarak ise hepimizin malum 15 Temmuz Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması hain darbe ile ihanet girişimine tanık olmuş olan bu aziz ülke; son 15 senede başarılamaz denmiş olan her ne varsa ise başarmıştır.

Çözülemez denmiş olan hangi sorun var ise çözüme kavuştu. Onarılamaz denmiş olan hangi çatlak var ise o da onarılmış; ’olmaz, bu asla mümkün değil!’ denmiş olan onlarca sıkıntı bertaraf edilip Türkiye 2023 hedefine kilitlenmiştir. Zaten bütün hazımsızlıkta bu yüzdendir. Çok fazla değil 1 ay öncesinde yakın bir zaman içinde; son dönemin post-modern ve benzeri bütün popüler olan tabirlerini de yetersiz kılarak, bilfiil darbe girişimine kalkışmış olan hainlerin amansız saldırısına maruz kalmış olan Türkiye Cumhuriyeti’nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliği ile kurulmuş olan AK Parti ve Ak Partiye yürekten bağlı olan aziz vatandaşlarımız, bu hain darbeyi nasıl başarıyla püskürtülmüşse, bundan sonra da gerçekleşebilecek olan bütün iç ve dış ihanetlerde şebekelerin eylemleri karşısında dimdik duracak; bütün sevenleri ile teşkilat üyeleri ile Türkiye için mücadelede bulunacaktır” diye konuştu.

Muharrem Göksel sözlerini şu şekilde devam ettirdi: “Birlik ile beraberliğe her zaman olduğunda daha fazla ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde, yaşadığımız tecrübeler ile yol göstericiliğiyle daha sıkı kenetlenip, kardeş olabilmenin önemini millet olarak tekrar idrak ettik. Dilerim ki; gelecek olan zamanlarda millet olarak bir ve beraber olabilmenin olumlu sonuçlarını hep beraber görelim ve bunu bütün dünyaya Ülkemizin gücünü, kudretini gösterelim. Bu duygu ile ; mensubu olduğumuz AK Parti’nin 15. kuruluş yılını en kalbi duygularım ile kutluyor; geçmişten bugüne kadar bütün demokrasi şehitlerimize de Allah’tan rahmet dileyerek; demokrasinin yüceltilmesi için varlığını ortaya koymuş olan aziz milletimiz önünde saygı ve hürmetle eğiliyorum.”
Son Güncelleme: 14.08.2016 14:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
abuzer sağlam 2016-08-14 17:11:39

ulan ülke iç savaşa girdi sizin yüzünüzden
düşük profilli iç savaş denir buna
kendi çıkarlarınızı korumak için hepsi