banner388
banner390
banner410
banner408

Go-kart kazasına ilişkin ağabey konuştu

Samsun'da yaşanan go -kart kazası sonrası kafa derisinden yaralanan ve derhal OMÜ Tıp Fakültesine yatırılan Nurjemal Annalyyev'in durumunun iyiye gittiği ifade edilirken Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin olayla yakından ilgilendi.

banner269

Go-kart kazasına ilişkin ağabey konuştu

Samsun'da yaşanan go -kart kazası sonrası kafa derisinden yaralanan ve derhal OMÜ Tıp Fakültesine yatırılan Nurjemal Annalyyev'in durumunun iyiye gittiği ifade edilirken Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin olayla yakından ilgilendi.

24 Temmuz 2018 Salı 22:15
Go-kart kazasına ilişkin ağabey konuştu
Samsun Haber-Samsun'da 19 Temmuz'da meydana gelen olayda go-kart kazasında yaralanan Nurjemal Annalyyev'in ağabeyi Yusuf Annalyyev, “Go-kart işletmesinin bir ihmali veya hatası olmadığını kendim de gördüm. Yayınlanan bazı haberler kardeşimi ve bizi çok üzdü” diye konuştu.
Yaşanan kazadan sonra Türkmenistanlı Nurjemal Annalyyev OMÜ Tıp Fakültesi’nde tedavi altına alınmıştı. Kaza geçiren genci yakından takip eden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin'in bu hassasiyeti gencin abisi Yusuf Annalyyev'e duygusal anlar yaşattı.

Kaza geçiren kardeşi hakkında konuşan ağabeyi Annalyyev,“Kardeşimin yaşadığı üzücü bir kazadır. Burada ve sürüş sırasında alınan tüm tedbirleri kameralardan inceleme imkanım oldu. go-kart işletmesinin bir ihmali veya hatası olmadığını kendim de gördüm. Yayınlanan bazı haberler kardeşimi ve bizi çok üzdü. Yayınlanan haberlerden dolayı rahatsız olduk. Biz şuanda sadece kardeşimin sağlığını düşünüyoruz. Kaza olduğu andan itibaren sabaha kadar ve sonrasında ise şu ana kadar başta Başkanımız Zihni Şahin, Genel Müdür Erdal Baş ve tesis müdürü olmak üzere Samsun Büyükşehir Belediyesinin tüm ekipleri yanımızda oldu. Her problemimiz ile ilgilenildi. Bizim babamız yok. Babam olsa ancak Başkanımız Zihni Şahin kadar ilgilenir, ilgi gösterir ve bizlere yardım ederdi. Bizim acımızı paylaştılar, destek oldular. Ben Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. OMÜ Tıp Fakültemize ve doktorlarımıza teşekkür ediyorum ”ifadelerini kullandı.
Kaza geçiren genç kızı ziyarete gelen Türkmenistan Büyükelçisi İshankuli Amanlyev olayla yakından ilgilenen Başkan Şahin'e teşekkür etti. Daha sonra Başkan Şahin'e hediyeler veren Amanlyev'e Başkan Şahin'de Bandırma Vapuru'nun olduğu bir maketi Büyükelçi Ammanlyev’e hediye etti. Daha sonra büyükelçi Ammanlyev’i ve kaza geçiren kızın abisini Zihni Şahin yemeğe davet etti.
Daha sonra açıklamada bulunan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin,“Hepimizi derinden üzen kazada yaralanan kızımız Nurjemal Annalyyeva derhal hastaneye ulaştırıldı. Anakent Genel Müdürümüz Erdal Baş ve tesis müdürümüz tıp fakültemizde öğrenci kızımızın her türlü işlemi ile ilgilendiler. Doktorlarımız tüm tıbbi müdahaleleri itina ile yaptılar. Öğrencimizi bizzat hastanede ziyaret ettim. Değerli doktorlarımızdan bilgi aldım. Bizim için esas olan kızımızın sağlığıydı. Yaşanan tüm süreçte bizim için önemli olan tek husus buydu. Çünkü önce insanı sevmek gerekir. Çok şükür kızımızın bir hayati tehlikesi bulunmuyor ve tedavisi devam ediyor. Saç dokusu konusunda tetkik ve tedavisi sürmektedir. Maddi ve manevi olarak kendisinin yanındayız. Öğrencimize ve yurt dışındaki ailesine geçmiş olsun dileklerimi bir kez daha sunuyorum. Kızımızın sağlığı noktasında ne gerekiyorsa yapılmakta ve yapılacaktır. Öğrenci evladımızla bizzat ilgileniyorum. Ailemizin hiçbir endişesi olmasın. Rabbim şifa versin. Kızımızın ağabeyi yanındadır. Kızımıza refakat ediyor. Annesini de istedikleri zaman getireceğiz. Her türlü ihtiyaçları ile yakından ilgileniyorum. Kızımız için Türkmenistan Büyükelçisi Sayın İshakuli Amanlevy Samsunumuza geldi. Valimiz ve bizi ziyaret etti. Teşekkürlerini iletti. Bu nezaketi ve duyarlılıkları için ben de büyükelçimize teşekkür ediyorum” sözlerini kullandı.
   





Anahtar Kelimeler:
KazaSamsunGo-Kart
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Can 2018-07-25 15:31:42

Şu kamera kayıtlarınıda bi biz görsek bırakın yahu bizide inandırın bakalım

Avatar
Ufuk 2018-07-25 01:23:21

Zihni baba gerçekten çok kral insansın yüzünüzün güzelliği kalbinizede yansımiş Samsun Büyükşehir Belediyesinde görev yaptığınız için ayrı bir mutluyum allah size sağlıkli ve huzurlu bir hayat versin...

Avatar
Hikaye 2018-07-25 09:57:12

Adama ne verdiniz onu söyleyin 2 gün önce show tv de bangır bangır bağıran adam ne olduda suçlu yok dedi