banner388
banner390
banner410
banner408

Girişimci adaylarına sertifikaları verildi

Samsun'un Bafra ilçesinde düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimine katılanlara sertifikaları verildi.

banner269

Girişimci adaylarına sertifikaları verildi

Samsun'un Bafra ilçesinde düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimine katılanlara sertifikaları verildi.

23 Kasım 2017 Perşembe 10:14
Girişimci adaylarına sertifikaları verildi

Samsun Haber - Samsun'un Bafra ilçesinde, Samsun KOSGEB Müdürlüğü, Bafra İş ve İhracat Geliştirme Merkezi ve Bafra Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) işbirliğiyle düzenlenen 'Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi' tamamlandı. Eğitimlerini başarı ile tamamlayan kursiyerlere sertifikaları verildi.


Samsun KOSGEB Müdürü Nebahat Livaoğlu, eğitime katılan kursiyerlere yaptığı konuşmada "Bafra TSO ile yapmış olduğumuz mutabakat neticesinde bu yıl beşinci Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi'ni gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Kursu başarı ile tamamlayan kursiyerler, almaya hak kazandıkları girişimcilik sertifikaları ile KOSGEB'e iş planlarını sunacak ve kurmayı planladığınız işle ilgili destek talebinde bulunacaksınız. Gerçekleştirmeyi düşündüğünüz iş fikrinin yenilikçi bir fikir olması ve bölge ihtiyaçlarını karşılaması önemlidir. Kurula sunduğunuz projelerde gerçekçi ve samimi olmanız çok önemlidir. Sertifikalarını alacak kursiyerlerimize hayırlı olmasını dilerim" açıklamalarında bulundu.


Bafra TSO Başkanı Göksel Başar ise girişimci adaylarına hitaben yaptığı konuşmada, "Hayalinizdeki iş fikrini gerçekleştirirken siz değerli girişimcilerimize her konuda destek vermeye devam edeceğiz" dedi. 

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.