banner388
banner390
banner410
banner408

Gezginler Motosiklet Kulübü’nden Kan Bağışı

Kızılay’ın yapmış olduğu kan bağışı çağrısına destek tüm hızıyla sürüyor

banner269

Gezginler Motosiklet Kulübü’nden Kan Bağışı

Kızılay’ın yapmış olduğu kan bağışı çağrısına destek tüm hızıyla sürüyor

09 Ocak 2017 Pazartesi 13:02
Gezginler Motosiklet Kulübü’nden Kan Bağışı
Samsun Gezginler Kulübünün  üyeleri de Türk Kızılay’ına destek olmak amacıyla kan bağışı kampanyası organize etti.  Bu gibi çalışmaların toplum açısından önemine değinilirken birlik ve beraberliğin aynı zamanda dayanışmanın daha da güçlenebildiğine dikkat çekildi. Ayrıca kan bağışlamanın hayat kurtaran bir yönü olması nedeniyle de önemli bir davranış olduğunun altı çizildi.

Kan bağışı konusunda konuşan Gezginler Kulübü Başkanı Alper Engiz, sosyal sorumluluk anlamında herkesin duyarlı olması gerektiğini söylerken ‘’ Türk Kızılayı’na tüm gezgin dostlarımın katkısı ile kan bağışı gerçekleştirmenin mutluluğu içindeyim. Biz kulüp olarak fırsat buldukça sosyal sorumluluk projeleri de gerçekleştirmek istiyoruz. Bu anlamda kan bağışında bulunmak ve kök hücre bağışçı adayı olmak gerek kişisel olarak gerekse kulüp olarak bizleri çok mutlu etti. Bu etkinliğimizi periyodik olarak tekrar etmek arzusundayız. Herkesi ihtiyaç sahibi hastalara umut olmak üzere düzenli ve gönüllü kan bağışçısı olmaya davet ediyorum” dedi.

 
Son Güncelleme: 09.01.2017 18:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.