banner388

Gerçekler çarpıtılıyor

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı'ya sosyal medyada linç kampanyası başlatıldı

Gerçekler çarpıtılıyor

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı'ya sosyal medyada linç kampanyası başlatıldı

15 Mart 2020 Pazar 13:02
Gerçekler çarpıtılıyor

Umre'den dönen Selami Çelik adlı vatandaşı ziyaret eden Sandıkçı, 14 gün  karantina kuralına uymadığı gerekçesiyle sosyal medya kullanıcıları tarafından linç edildi.

Sandıkçı'nın 10 Mart'ta sosyal medya hesabından bir gönderi paylaşması üzerine sosyal medya kullanıcıları tarafından kendisine linç kampanyası başlatıldı ve Başkan Sandıkçı paylaşmış olduğu gönderiyi kaldırmak zorunda kalmıştı. İşte o gönderi :

Kendini savunmaya çalışan Başkan Sandıkçı,

tekrar bir açıklama yaparak olayın 9 Mart tarihinde gerçekleştiğini, Umre ziyaretinde bulunduğu kişinin karantina sürecini atlattığını dile getirmişti. İşte Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı'nın o paylaşımı :

Sosyal medyada yankı uyandıran görüntüler için Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, görüntülerin eski olduğunu, vatandaşın 1 ay önce Umre'den geldiğini belirterek gerçekleştirdiği Umre ziyaretinin, bilinçli ve planlı bir şekilde belirli hesaplarca çarpıtıldığını iddia etti.

Başkan doğru söylüyor.

Samsunhaber olarak Başkan İbrahim Sandıkçı'nın Umre ziyareti gerçekleştirdiği vatandaşın sosyal medya hesabına ulaştık. İşte o hesap :

Fotoğrafta da görüldüğü üzere 31 ocak tarihinde Selami Çelik adlı vatandaşın umrede son 2 gün paylaşım yaptığı böylelikle 3-4 Şubat tarihlerinde yurda döndüğü anlaşılıyor. Başkanın ziyareti yaklaşık 40 gün sonra gerçekleşmiş olup herhangi bir tehlike teşkil etmediği açıkça görülüyor.

Son Güncelleme: 15.03.2020 13:46
Anahtar Kelimeler:
CanikSamsunSamsunhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.