banner388

Genel Başkan Yardımcıları’ndan Samsun’a ziyaret

AK Parti Başkan yardımcıları Çiğdem Karaaslan ve Öznur Çalık, "Sosyal Politikalarda Gönül Adımları; Samsun’u Dinliyoruz" programı kapsamında Samsun’a geldi.

Genel Başkan Yardımcıları’ndan Samsun’a ziyaret

AK Parti Başkan yardımcıları Çiğdem Karaaslan ve Öznur Çalık, "Sosyal Politikalarda Gönül Adımları; Samsun’u Dinliyoruz" programı kapsamında Samsun’a geldi.

31 Ocak 2018 Çarşamba 19:30
Genel Başkan Yardımcıları’ndan Samsun’a ziyaret

Samsun haber - AK Parti Başkan yardımcıları Çiğdem Karaaslan ve Öznur Çalık, Samsun’a ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaretin ilk durağı olan "Sosyal Politikalarda Gönül Adımları; Samsun’u Dinliyoruz" programında Öznur Çalık konuşma yaptı, ardından Karaaslan ve Çalık; Samsun AK Parti İl Başkanlığı, Büyükşehir Belediyesi ve Valilik binalarına ziyaretlerini yaptı.

“İyi ki de yapmışız”

"Sosyal Politikalarda Gönül Adımları; Samsun’u Dinliyoruz" programı Samsun'da da Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık'ın katılımıyla gerçekleştirildi. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz belediye olarak bakıma muhtaç kişilerin yaşadığı iki bin eve gittiklerini söyleyerek, "Bu hizmeti yaparken bakıma muhtaç vatandaşlarımızı ve onların yakınlarını incitmemek için büyük hassasiyet gösterdik. Bu hizmet için yılda 4 milyon lira harcıyoruz. İnsan hayatını iyileştirmek üzere yapılan her şeyin sevabı vardır. Ama bu sevapların en büyüğü evde yaşlı bakımı, sağlık hizmetidir diye düşünüyorum. Evde bakım hizmetini 11 yıldır veriyoruz ve bu hizmeti Türkiye'de ilk veren belediye olduğumuz için de gururluyuz. Ekip arkadaşlarımıza Dünya'nın neresinde olursa olsun, engellileri evlerinden dışarıya çıkaracak, gezdirecek, hastaneye taşıyacak, tamamen onların hizmetinde olacak donanımla araçlar bulun dedim. Ardından onları rehabilite edecek başka neler yapabiliriz diye düşünürken Mavi Işıklar Kampı fikri oluştu. İyi ki de yapmışız" diye konuştu.

“Ziyaretimiz çok sevindirici”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman’ı makamında ziyaret etti. Bugünün birkaç anlamı olduğunu belirten Karaaslan, “Birincisi sayın genel başkanımıza hayıtlı olsunlarımızı iletmek ve yönetim kuruluna tabii ki, bu anlamda ziyaretimiz çok sevindirici, ilk ziyaretimiz oldu. Diğer taraftan bizim genel başkan yardımcımız ama onun da ötesinde çok değerli bir isim, çok değerli bir yol arkadaşı, bir abla, sayın Öznur Çalık hanımefendiyle de burayı ziyaret etmiş olmaktan da çok mutluyum. Önemli bir iş için şehrimizdelerdi, “Gönül Adımları” projesinin Samsun ayağı için. Tüm yaptıklarımız, icraatlerimiz; sağlıktan eğitime, istihdamdan ekonomiye kadar, bütün bunların yanında aslında gününden gününe bir yol çizmiş durumdayız. O nedenle bu konuyu biraz masaya yatırdık. Samsun’umuzun ihtiyaçları üzerinden merkeze dair tüm politikalarımızı değerlendirdik. O nedenle sayın Öznur Çalık’ı şehrimizde ağırlamaktan çok memnunuz.” Dedi.

“Gönül Adımları’nı, gönül adamlarıyla beraberce perçinlemek istedik”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sosyal Politikalar Başkanı Öznur Çalık da AK Parti Samsun İl Başkanlığı’na seçilmesini tebrik ederek, “Samsun’da olmaktan ve İl Başkanlığı’nı ziyaret etmekten çok büyük mutluluk duyuyorum. Bugün Samsun ziyaretimizin en önemli nedeni, Samsun’da, 2002 yılında kurmuş olduğumuz iyilik köprülerini perçinlemek ve Hakkari’den başlatmış olduğumuz “Gönül Adımları” projesini bu defa Kurtuluş Savaşı’mızın başladığı baş şehrin, “Gönül Adımları”nı, gönül adamlarıyla beraberce perçinlemek istedik. Tüm katılımcılarımızın Samsun ile ilgili kanaatlerini paylaştık. Hem iyi dileklerini, memnuniyetlerini, hem de varsa sorunlarını bizimle paylaştılar. Hem Samsun için, hem de Türkiye için tüm söylenecek sözler masada konuşuldu. Ben bu hazırlığı yapan çok kıymetli İl Başkanım Hakan Karaduman’a ve Sosyal Politikalar Başkanı’ma çok teşekkür ediyorum” seklinde konuştu. AK Parti Samsun İl Başkanlığı’nda gerçekleşen konuşmaların ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Öznur Çalık ve Çiğdem Karaaslan; önce Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ı, ardından da Samsun Valisi Osman Kaymak’ı makamında ziyaret etti.

Haber: Dilek Alabulut

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.