banner388

Gencer öyle bir paylaşım yaptı ki tepki yağdı

Profesör Gencer: "Allah’ın helal kıldığı yaşta evliliği tecavüz sayarak gayretullaha dokunmayalım"

Gencer öyle bir paylaşım yaptı ki tepki yağdı

Profesör Gencer: "Allah’ın helal kıldığı yaşta evliliği tecavüz sayarak gayretullaha dokunmayalım"

29 Ocak 2020 Çarşamba 22:42
Gencer öyle bir paylaşım yaptı ki tepki yağdı

Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Fen-Edebiyat Fakültesi İnsan ve Toplum Bilimleri Bölümü'nde görevli Prof. Dr. Bedri Gencer, geçtiğimiz hafta cuma akşamı meydana gelen Elazığ depreminin ertesi günü  sosyal medya hesabı üzerinden tartışmalara yol açan bir paylaşım yaptı. Deprem sonrasında böyle bir açıklama yapması akılda soru işaretleri bıraktı.

Gencer'in Twitter'dan yaptığı paylaşım şöyle:
“Gayretullaha dokunmak edebiyat değildir. AIDS, ebola virüsü… Avustralya, Çin gayretullaha dokundu azap geldi. Maazallah, biz de zinayı, livatayı yasallaştırarak, Allah’ın helal kıldığı yaşta evliliği tecavüz sayarak, mutlu yuvaları bozarak gayretullaha dokunmayalım. Az kaldı” şeklinde tweet attı. 
Gencer, ardı kesilmeyek bilmeyen tepkilerin üzerine paylaşımını hesabından kaldırdı.

Anahtar Kelimeler:
SamsunSamsunhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
cahide olgun 2020-01-30 00:05:34

simdi agzimi bozacam....en iyisi yorum yapmayayim bu YOBAZA..

Avatar
Canik 55 2020-01-30 07:43:02

Çin'de Müslüman Türk'lerin katline sessiz kalacaksın çocuk tecavüzlerine sahip çıkacaksın, ondsn sonra Allah'ın gazabından bahsedeceksin. Hadi ordan sakallı şeytan.

Misafir Avatar
ASD 2020-01-30 09:59:46 @Canik 55

NE BİLİYORSUN SESSİZ KALDIĞINI BEN ONLARCA PAYLAŞIMINA ŞAHİDİM ZULÜM GÖREN BÜTÜN MÜSLÜMANLAR İÇİN..SAMİMİYSEN EĞER 15 16 YAŞLARINDAKİ ÇOCUKLARIN YATIP KALKMASINI DURDUR HADİ YOOK AMA ONLAR SERBEST !!

Beğenmedim! (0)
Avatar
Kürşat 2020-01-30 09:04:41

Ahlak yönünden dünya hiç iyiye gitmiyor. Geçmiş dönemde de kavimlere musibetler bulaşmış çoğu yok olmuş örnek Lut kavmi. O zamanlar yapılanların fazlası şimdi yapılıyor. Gayretullaha dokunuyormu bilemem olabilir. Allah hakkımızda hayırlı olanı versin.

Avatar
yucel keskin 2020-01-30 17:25:09

hadi ordan hadi ...terbiyesizz