banner388

Genç kızı kaçırıp darp eden 2 kişi tutuklandı

Samsun'da kaçırdıkları genç kızı alıkoyup darp eden 2 kişi, tutuklandı. Diğer şüpheli genç bir kız da mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Genç kızı kaçırıp darp eden 2 kişi tutuklandı

Samsun'da kaçırdıkları genç kızı alıkoyup darp eden 2 kişi, tutuklandı. Diğer şüpheli genç bir kız da mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

25 Ağustos 2020 Salı 22:14
Genç kızı kaçırıp darp eden 2 kişi tutuklandı

 Samsun'un Canik ilçesinde meydana gelen olayda edinilen bilgiye göre, T.O. adlı genç kız bir otomobile bindirilerek kaçırıldı. İddiaya göre otomobilde alıkonulup darp edilen genç kız daha sonra İlkadım ilçesinde araçtan indirildi. Darp sonucu yaralanan T.O., Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi alındı.


Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri olayla ilgili Y.C.(27) ve A.K.(19) adlı gençler ile R.K.(20) adlı genç kızı yakalayarak gözaltına aldı. Gözaltına alınan şüpheliler, haklarındaki suçlamaları kabul etmediler.
Sorgularının ardından 3 kişi, "birden fazla kişi ile cebir tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçlarından bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkeme tarafından Y.C. ve A.K.'nin tutuklanmasına karar verirken R.K. adlı kız ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
KoÇaVaLı... 2020-08-26 01:03:59

Bu olay canik'te işlenen Hüsame Ünveren cinayetinin devamıdır.Kaçırılıp darp edilen kız hüsame'nin kız arkadaşıdır.Darp edenlerde olayda halen firari olan 2 şahsın yakınlarıdır.Hüsame cinayetinin biran önce geniş çaplı çözülmesi gerekir.Yoksa olaylar ardı ardına gelecektir...

Avatar
samsunlu 2020-08-26 10:28:00

bu nasıl bir adelettir ya.bunlar şimdi ellerini kollarını sallayarak gezecekmi

Avatar
Falan filan 2020-08-26 11:25:57

La koçovalı ne anlatıyon ne biliyon amk hüsamenin kız arkadaşının adını boş yapma

Avatar
Vatandas 2020-08-26 12:35:01

Derdiniz ne la cahil cühela misiniz kaç yaşına gelmişsiniz adam olamadınız mı daha yazık yazık

Avatar
Vatandaş 2020-08-26 14:07:00

Güpegündüz Şehrin orta yerinde vahşice canavarca hisle genci öldürüyorlar kafasına silahla ağır darbeler yerde yaralı halde hala acı çektiriyorlar fantezi yaparak kurşunlar sıkıyorlar ve olayın Failleri değilde zurnanın delikleri yakalanıyor ve hala üstüne üstlük ölen kişinin kız Arkadaşı dağa kaldırılıyor. Nerede yaşıyoruz ?
Samsun il emniyet müdürünü göreve Sayın valimizi görevinin başına davet ediyoruz...
kendi çocuğunuzun başına gelseydi bu caniler yakalanmışmıydı şimdi sizce ??????
Sayın Müdürüm Sayın Valim ?