banner388

Genç Kadın Bıçaklı Saldırıya Uğradı

Samsun'da kavgada bıçaklı saldırıya uğrayan genç kadın sırtına saplanan bıçakla hastaneye kaldırıldı. 

Genç Kadın Bıçaklı Saldırıya Uğradı

Samsun'da kavgada bıçaklı saldırıya uğrayan genç kadın sırtına saplanan bıçakla hastaneye kaldırıldı. 

27 Haziran 2019 Perşembe 21:28
Genç Kadın Bıçaklı Saldırıya Uğradı

Olay, Samsun'un İlkadım ilçesi Anadolu Mahallesi Kuyu Sokak üzerinde saat 19.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 18 yaşındaki S.T. adlı kadının bıçaklı saldırısına uğrayan 34 yaşındaki H.B. adlı kadın sırtından yaralandı. S.T.'nin H.B.'nin sırtına bıçağı sapladığı sırada bıçağın sapı kırıldı ve bıçak genç kadının sırtında saplı kaldı. 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan H.B.'nin sırtına saplanan bıçak hastaneye çıkartıldı. Genç kadın hastanede tedavi altına alındı. S.T. ise olay yerinden kaçarak uzaklaştı. H.B.'nin bıçaklandığını haber alan bir yakını minibüsü ile olay yerinde geldiği sırada araçta yangın çıktı. Vatandaşlar yangına yangın tüpü ile müdahale ederken Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri ise yangına müdahale ederek söndürdü. 

Olayla ilgili soruşturma sürüyor. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
samsun 55 gs 2019-06-28 01:38:10

ADALET SARAYI YAPTIK DIYE ÖVÜNENLERE BİZ SARAYLAR DEGİL İÇİNDE ADALET KAVRAMI OLAN VİCDANLAR İSTİYORUZ BU İNSANLARA YÜZÜ SİZ VERDİNİZ SİMDİ HER YER SUÇ MAHALİ OLDU ARTIK KADINLARINDA VAKALARINI SIK SIK DUYAR OLDUK