banner388
banner390
banner410
banner408

Genç izcilerden İlkadım'a teşekkür

İlkadım Belediyesi ve 19 Mayıs İzcilik Kulübü'nün ortaklaşa düzenlediği kamp sonrası genç izciler belediyeye teşekkür ziyareti yaptı. 

banner269

Genç izcilerden İlkadım'a teşekkür

İlkadım Belediyesi ve 19 Mayıs İzcilik Kulübü'nün ortaklaşa düzenlediği kamp sonrası genç izciler belediyeye teşekkür ziyareti yaptı. 

25 Ocak 2020 Cumartesi 16:07
Genç izcilerden İlkadım'a teşekkür

Samsun'da lise öğrencilerinden oluşan 54 kişilik izci grubu gerçekleştirilen kampın ardından Başkan Demirtaş'ı ziyaret ederek teşekkürlerini ilettiler. 

İlkadım Belediyesi'nin ana binasını da gezen genç izciler belediye çalışmalarından da haberdar oldu. Ziyaret programına İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcısı Şerif Mırık, İlkadım Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Bilgehan Yahya Atasoy ve 19 Mayıs İzcilik Kulübü Başkanı Soner Gürkan katıldı.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Ziyarette izciler adına konuşan 19 Mayıs İzcilik Kulübü Başkanı Soner Gürkan, "Ladik'te gerçekleştirdiğimiz kampta izcilerimiz hem unutulmaz bir tecrübe kazanmış oldu hem de okul tatili süresini iyi bir şekilde değerlendirmiş oldu. Kamp boyunca doğaya dair öğrenilen birçok bilginin yanı sıra genç kardeşlerimiz sosyal hayata dair de bilinçlerini geliştirme şansı buldular. Bu güzel etkinlikte bize büyük bir destek sağlayan İlkadım Belediye Başkanmız Necattin Demirtaş'a ve belediye çalışanlarına teşekkür ederiz" dedi.

SUNDUĞUMUZ İMKANLAR ONLARIN BAŞARILARI OLACAK

19 Mayıs İzci Kulübünün genç üyelerinin yaşadıkları mutluluğun verilen desteklere en büyük karşılık olduğunu belirten İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, "Sadece ilçemizde değil imkanlar dahilinde ulaşabildiğimiz bütün gençlerimize elimizden gelen tüm desteği sağlamaya çalışıyoruz. Hayata daha iyi hazırlanabilmeleri, sosyal yaşamlarının daha sağlıklı olabilmesi ve vatanına faydalı birer birey olabilmeleri için hepimize birçok görev düşüyor. 19 Mayıs İzcilik Kulübü ve Belediyemiz Kent Konseyi Gençlik Meclisi iş birliğinde gerçekleştirilen izcilik kampının da genç öğrencilerimize önemli bir tecrübe kattığına inanıyorum. Bu nedenle Bu güzel etkinlikte emeği geçen herkese ve genç izcilerimize teşekkür ederim" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.