banner388
banner390
banner410
banner408

Gemi Komutanlarından Samsun Çıkarması

TCG Preveze, TCG Yarbay Kudret Güngör ve TCG Osmangazi gemileri Deniz Yıldızı 2017 tatbikatı kapsamında Samsun’a geldi.

banner269

Gemi Komutanlarından Samsun Çıkarması

TCG Preveze, TCG Yarbay Kudret Güngör ve TCG Osmangazi gemileri Deniz Yıldızı 2017 tatbikatı kapsamında Samsun’a geldi.

03 Nisan 2017 Pazartesi 17:19
Gemi Komutanlarından Samsun Çıkarması

Samsun’a 2-3 Nisan 2017 tarihleri arasında Deniz Yıldızı 2017 tatbikatı kapsamında ziyarette bulunan TCG Preveze Gemisi Komutanı Yarbay Murat Bozdağ, TCG Yarbay Kudret Güngör Gemisi Komutanı Yarbay B. Levent Şentürk ve TCG Osman Gazi Gemisi Komutanı Yarbay Mustafa Avar, Vali Vekili Mehmet Ali Karatekeli ve Başkan Yılmaz'ı makamında ziyaret etti. Gemi komutanları ilk önce valiliği ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade eden Vali Vekili Mehmet Ali Karatekeli, ziyaretlerinden ötürü komutanlara teşekkür etti. Komutanlar ise Karatekeli’ye çeşitli hediyeler takdim etti.

Gemi komutanları büyükşehirde

Valilik ziyaretinin ardından gemi komutanları Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı makamında ziyaret etti. Ziyaretin ardından gemi komutanları ve Başkan Yılmaz birbirlerine hediye takdiminde bulundular. Komutanların makam ziyareti sonrası gemilerin demirlediği limana giden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, burada şehit aileleri ve gaziler ile bir araya geldi. Şehit yakınlarına sarılarak sohbet eden Başkan Yılmaz, ziyaretçi defterini imzaladıktan sonra gemiden ayrıldı.

Son Güncelleme: 03.04.2017 17:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.