banner388

"Gece gündüz, 7/24 bu milletimizin hizmetindeyiz"

Samsun İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuşan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir; "Biz bu konuda kendimize güveniyoruz. Gece gündüz, 7/24 bu milletimizin hizmetindeyiz." dedi.

"Gece gündüz, 7/24 bu milletimizin hizmetindeyiz"

Samsun İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuşan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir; "Biz bu konuda kendimize güveniyoruz. Gece gündüz, 7/24 bu milletimizin hizmetindeyiz." dedi.

03 Kasım 2019 Pazar 17:50
"Gece gündüz, 7/24 bu milletimizin hizmetindeyiz"

Samsun Büyükşehir Belediyesi Atakum Sanat Merkezi'nde yapılan Ak Parti Samsun 82. İl Dayanışma Meclisi Toplantısı, bugün yoğun katılımla gerçekleşti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan toplantı, konuşmalarla devam etti.

İlk konuşmayı yapan Ak Parti Samsun İl Başkanı Av. Ersan Aksu'nun ardından, Ak Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş söz alarak gündemi değerlendirdi. Daha sonra mikrofonu devralan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, yapılan hizmetleri ve yapılacak projeleri anlattı.

"Samsun'u çok iyi bir yere götüreceğimizi herkes biliyor"

Samsun'u geliştireceğinden bahseden Demir; "Türkiye'de olduğu gibi Samsun'un da bu kutlu yürüyüşünden rahatsızlık duyanlar var. Bir kısım insanların belli kaygıları nedeniyle bu duygu ve beklentilerin yerine gelmediğinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Aslında Samsun'u her alanda çok iyi bir yere götüreceğimizi tamamı biliyor. Eski alışkanlıklardan kaynaklanan bir kısım beklentiler var, onların gerçekleşme ihtimali olmaması gereken beklentiler gördükçe bir kısım insanlar belli şeyleri kullanma yoluna giriyorlar. Girmeye devam etsinler." diye konuştu.

"Bir arada olma gücümüz hepsini geçecektir"

Samsun'da hizmet edenin kendisini belli ettiğini vurgulayan Demir; "Siyasette benim gördüğüm bir şey var. Kim ne derse desin, kim ne yaparsa yapsın, halkımız kendine hizmet edeni tanır ve tarif eder. Siyasette hizmet edecek olan tüm arkadaşlarımızın, hepimizin en büyük gücü budur. Ne anlatırsa anlatsınlar. Bizim halkımızla bir arada olma gücümüz Allah'ın izniyle hepsinin önüne geçecektir. Aldığı hizmeti, kendisine duyulan saygıyı, hakkı, hakkaniyeti gördükçe, yaşadıkça o işi geçeceksiniz." dedi.

"Kendimize güveniyoruz"

Samsun için çok çalışacaklarını belirten Demir; "Biz bu konuda kendimize güveniyoruz. Gece gündüz, 7/24 bu milletimizin hizmetindeyiz. İlçe başkanlarımızla da çok iyi bir senkronizasyon kurduk. Olmayan bir şeyi yapmayacağız. Mevcut imkan, kabiliyet ve potansiyelleri; çok çalışarak, çok çalışarak ve çok çalışarak insanımızın hizmetine sunacağız” şeklinde konuştu.

Toplantıya ayrıca AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun milletvekilleri Ahmet Demircan, Orhan Kırcalı, belediye başkanları, teşkilat üyeleri ve partililer katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kemal yuce 2019-11-03 20:13:57

aman dokunmayin ....SAMSUNU SAMSUNSPORU kumeye dusurdunuz .cekin gidin Samsunu Samsunlular yonetmeli..

Avatar
tarik sonmez 2019-11-03 20:15:58

nerelerde geziyorsunuz hic birinizi goremiyoruz...carsambaya da ugrayin tekkekoye gelin..ciftlige cikin ..bekliyoruzz...

Avatar
ayla kutman 2019-11-03 18:07:02

kendinizden baska kimsenin yaninda degilsiniz..hala partinizi n elamanlari icin calisiyorsunuz milletvekillerinizden birini gormedik ..Samsun icin calisan zehir sacan herseye karsiyizi..gidicisiniz yolcusunuz yolcu

Avatar
kenan carpik 2019-11-03 19:39:51

masal dinlemeye vaktimiz yok..simdi gormeye basladik sizi hayrola yeni bir secim hazirligimi bu ..akp li hicbir kisiyi goremiyorduk

Avatar
ahmet 2019-11-03 19:50:26

çok çalışıyorsunuz belli. termik santrali .tarım arazisinin göbeğine oturtunuz.milet vekiliği yaptın bakanlık yaptın.şimdide belediye başkanlıyı. adeta koltuk sevdalısı.geçin bu işleri...

Avatar
İsyan 2019-11-04 00:17:13

Yedi yirmi dört zam içinmi çalışıyorsunuz. Üç kilometrelik yolu 3.5 tl ye gidiyoruz. Su faturaları cabası. İyi çalışmalar.

Avatar
vatandaş 2019-11-04 08:53:49

sadece laf icraat yokkk çocuklar bile inanmıyor artık sana

Avatar
bozkurt 2019-11-03 22:30:18

suya, otobus biletine zam yaparak neremizde oldugunu belli ediyon Mustafa bey.
2023 te de oy yok sana hic olmadı zaten