banner388

Gazi Devlet Hastanesinde doktora şiddete tepki

Samsun İL Sağlık Müdürü Dr. Yusuf Güney, Gazi Devlet Hastanesi'nde kadın bir doktora yapılan saldırıyla ilgili kınama mesajı yayınladı.

Gazi Devlet Hastanesinde doktora şiddete tepki

Samsun İL Sağlık Müdürü Dr. Yusuf Güney, Gazi Devlet Hastanesi'nde kadın bir doktora yapılan saldırıyla ilgili kınama mesajı yayınladı.

09 Ağustos 2017 Çarşamba 11:05
Gazi Devlet Hastanesinde doktora şiddete tepki

Samsun haber - Samsun Gazi Devlet Hastanesi'nde Uzm. Dr. Serap Orhan, bir hasta yakını tarafından oda da kilitlenerek darp edilmişti. Saldırgan polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken Samsun İL Sağlık Müdürü Dr. Yusuf Güney, konuyla ilgili kınama mesajı yayınladı. 


"KABUL EDİLEMEZ"

Yaşanan olayın derinden üzdüğünü söyleyen Güney, "Sağlık hizmeti veren hekimlerimiz ve sağlık çalışanlarımız kutsal bir görevi fedakarca yerine getirmektedirler. Özverili sağlık çalışanları olarak sağlık hizmetlerini halkımızın tamamına din, dil, ırk ayrımı yapmadan sunuyoruz. Biz halkımızın sağlık çalışanlarının fedakârca çalışmalarından dolayı minnet duyguları içinde olduğunu da çok iyi biliyoruz. Ancak ne yazık ki, toplum içinde bu tür saldırıları alışkanlık haline getirmiş olanlar hayatın içinde farklı yerlerde zaman zaman da bizim sağlık hizmeti sunduğumuz ortamlarda karşımıza çıkıyorlar. Fakat böylesine kutsal bir görevi yerine getiren, şifa veren ellere karşı yapılan her türlü şiddet asla kabul edilebilir değildir" dedi.


Adli makamlara intikal eden tüm vakaları yakından takip ettiklerini belirten Güney, "Şiddete maruz kalmış olan hekimimiz başta olmak üzere bütün sağlık çalışanlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz. Hekime ve sağlık çalışanlarına yapılan her türlü şiddeti kınıyoruz" diye konuştu.

Son Güncelleme: 28.08.2018 16:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
VATANDAŞ 2017-08-09 11:46:32

DOKTORLAR BU TÜR SALDIRLARA BİRLİKTE MÜDAHİL OLMALILAR.. BU TÜR İNSANLAR ÇOĞALACAKTIR.. ALLAH KORUSUN GEÇMİŞ DE OLDUĞU GİBİ ÖLÜNLE SONUÇLANAN SALDIRILAR OLUR.. EN AZ 5 YIL CEZA VERİLMELİ.