banner388
banner390
banner410
banner408

Galip Öztürk’ten Ampute Milli Takımına 500 bin TL

Avrupa Şampiyonu olan Ampute Milli Takımımıza, Samsunlu iş adamı Galip Öztürk 500 bin TL prim verdi.

banner269

Galip Öztürk’ten Ampute Milli Takımına 500 bin TL

Avrupa Şampiyonu olan Ampute Milli Takımımıza, Samsunlu iş adamı Galip Öztürk 500 bin TL prim verdi.

11 Ekim 2017 Çarşamba 11:35
Galip Öztürk’ten Ampute Milli Takımına 500 bin TL

Samsun haber - Samsunlu İşadamı Metro Holding Kurucusu ve Onursal Başkanı Galip Öztürk ile finalinde İngiltereyi 2-1 mağlup ederek Avrupa Şampiyonu olan Ampute Milli Takımı yemekte bir araya geldi.

Düzenlenen programa Türkiye Bedensel Engelliler Konfederasyonu Başkanı Arif Ümit Ustürk, Ampute Milli Takım Teknik Direktörü Uğur Özcan, Ampute Milli Takım Gazi Kaptanı Osman Çakmak ve diğer milli takım oyuncuları ile Metro Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve 23. Dönem Akparti Samsun Milletvekili Fatih Öztürk de katıldı.

Ampute Milli Takımına 500 Bin Türk Lirası vererek jest yapan Galip Öztürk “Son zamanlarda ülkemiz adına önemli bir başarıya imza atan Ampute Milli Takımımız bizi ve tüm ülkemizi gururlandırdı. Özellikle ülkemizin içinde bulunduğumuz bu zorlu dönemde ihtiyacımız olan bu başarıya imza atan bu yürekli insanları bir kez daha tebrik ediyorum. Ampute Milli Takımımız bizlere ve tüm insanlara başarının yürekle ve inançla olacağını bir kez daha gösterdi. Kendilerinin bu başarısına kayıtsız kalmayarak söz verdiğim gibi 500 Bin Türk Lirasını  prim olarak veriyorum. Buradan da diğer tüm işadamlarımızı bu yürekli kardeşlerimize destek vermeye davet ediyorum." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.